مقاله بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب در برآورد دبی رسوب با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) و الگوریتم تبرید (SA) (مطالعه موردی ایستگاه شهر بیجار)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب در برآورد دبی رسوب با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) و الگوریتم تبرید (SA) (مطالعه موردی ایستگاه شهر بیجار) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب در برآورد دبی رسوب با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) و الگوریتم تبرید (SA) (مطالعه موردی ایستگاه شهر بیجار) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب در برآورد دبی رسوب با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) و الگوریتم تبرید (SA) (مطالعه موردی ایستگاه شهر بیجار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب در برآورد دبی رسوب با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) و الگوریتم تبرید (SA) (مطالعه موردی ایستگاه شهر بیجار) :
تعداد صفحات :۲۴
پدیده فرسایش و انتقال رسوب در رودخانهها یکی از مهمترین و پیچیدهترین موضوعات میباشد. این پدیدهها اثرات ویژهای روی شاخصهای کیفی آب، کنش کف بستر و کنارههای رودخانه داشته و همچنین خسارات جبران ناپذیری به طرحهای عمرانی وارد مینماید. برای تخمین هر چه بهتر میزان رسوب معلق بر اساس معادله منحنی سنجه میتوان ضرایب این معادله را بهینه نمود. یکی از روشهای بهینهسازی ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب، استفاده از الگوریتمهای فراابتکاری میباشد. هدف اصلی این تحقیق استفاده از الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات و تبرید برای بهینه کردن ضرایب معادله منحنی سنجه رسوب برای ایستگاه شهر بیجار و مقایسه نتایج بدست آمده از این مدلها با منحنی سنجه رسوب میباشد. برای محاسبه دبی رسوب ، آمار و اطلاعات لازم از جمله آمار دبی آب و غلظت اندازهگیری شده رسوب در ایستگاه مورد مطالعه جمعآوری شده است. مدلهای الگوریتم بهینهسازی ذرات و تبرید در نرمافزار متلب کدنویسی شد. پس از اینکه مدلها با ۷۰ درصد از دادهها مورد آموزش قرار گرفت، ۱۵ درصد دادهها در ایستگاه شهر بیجار مورد آزمون قرار گرفت. معیار ارزیابی مدلها ضریب تبیین ، ضریب نش ستکلیف و جذر میانگین مربعات خطا بوده است. نتایج بدست آمده از مدلها که در واقع کمینه کردن خطای حاصل از دادههای محاسبه شده و مقادیر واقعی میباشد نشان دهنده این واقعیت است که مدل الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات با مقدار ۶.۶ تن در روز در ایستگاه شهر بیجار دارای کمترین مقدار جذر میانگین مربعات خطا و پس از آن، الگوریتم تبرید با مقدار ۱۹.۷ تن در روز قرار میگیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.