مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های کمرکولی جنگلی (۱۷۸۵ Sitta europaea Linnaeus ) در ایران با استفاده از نشانگر mtDNA


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های کمرکولی جنگلی (۱۷۸۵ Sitta europaea Linnaeus ) در ایران با استفاده از نشانگر mtDNA دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های کمرکولی جنگلی (۱۷۸۵ Sitta europaea Linnaeus ) در ایران با استفاده از نشانگر mtDNA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های کمرکولی جنگلی (۱۷۸۵ Sitta europaea Linnaeus ) در ایران با استفاده از نشانگر mtDNA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های کمرکولی جنگلی (۱۷۸۵ Sitta europaea Linnaeus ) در ایران با استفاده از نشانگر mtDNA :

تعداد صفحات :۱۳

هدف از این مطالعه بررسی تنوع، تغییرات و ساختار ژنتیکی جمعیت‌ های کمرکولی در زیستگاه ‌های البزر و زاگرس است. بدین منظور تعداد ۱۹ فرد از چهار جمعیت در جنگل ‌های البزر (گلستان و گیلان) و زاگرس (کرمانشاه و یاسوج) زنده ‌گیری و نمونه‌ های خون برداشت گردید. سپس تغییرات ژنتیکی با استفاده از توالی کامل ژن ND2 (1041جفت باز) مورد بررسی قرار گرفت. تحلیل ‌های تبارشناسی با استفاده از مدل TRN +I و رسم درخت بیزین و حداکثر درست‌ نمایی انجام گرفت. هم‌ چنین روابط بین هاپلوتایپ ‌ها با استفاده منطق اتصال میانه نمایش داده شد. نتایج نشان داد که جمعیت‌ های البزر از زاگرس با احتمال پسین یک و بوت استرپ ۱۰۰ از یکدیگر جدا شده‌ اند. هم ‌چنین از ۱۹ نمونه توالی‌ یابی شده، ۱۲ هاپلوتایپ منحصر به فرد (۸ هاپلوتایپ در البرز و ۴ هاپلوتایپ در زاگرس) حاصل شد که هاپلوتایپ ‌های البزر با ۳۲ جهش از هاپلوتایپ ‌های جمعیت زاگرس جدا شدند. نتایج آماره FCT حاصل از آنالیز واریانس مولکولی (AMOVA) تغییرات معنی ‌دار ساختار ژنتیکی در بین جمعیت‌ های البزر و زاگرس و آماره FST تغییرات معنی ‌دار در بین کل جمعیت ‌ها را نشان داد. وقوع گسترش ناگهانی جمعیت‌ های البزر و زاگرس توسط آزمون‌ های خنثی‌ سازی به ‌دست آمد. در نهایت وجود سه درصد فاصله‌ ژنتیکی در بین جمعیت‌ های البزر و زاگرس حاکی از وجود سازش‌ های محلی توسط این دو زیرگونه است که می ‌توانند به ‌عنوان واحدهای تکاملی مجزا در طرح ‌های حفاظت از تنوع ‌زیستی در نظر گرفته شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.