مقاله بررسی وضعیت تروفی با مقایسه شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی (مطالعه موردی: ساحل شهرستان بندر انزلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی وضعیت تروفی با مقایسه شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی (مطالعه موردی: ساحل شهرستان بندر انزلی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت تروفی با مقایسه شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی (مطالعه موردی: ساحل شهرستان بندر انزلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت تروفی با مقایسه شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی (مطالعه موردی: ساحل شهرستان بندر انزلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت تروفی با مقایسه شاخص های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی (مطالعه موردی: ساحل شهرستان بندر انزلی) :

تعداد صفحات :۱۶

به منظور مقایسه شاخص‏ های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تعیین سطح تروفی در ساحل بندرانزلی اقدام به نمونه ‏برداری از ستون آب به‌ صورت فصلی در اواسط فصول بهار و تابستان از اعماق ۲، ۵ و۱۰ متر شد. شاخص فیزیکی تروفی با استفاده از صفحه سکشی، شاخص شیمیایی با اندازه‏ گیری غلظت مواد مغذی موجود در آب و شاخص بیولوژیکی با تعیین غلظت کلروفیل aو زی‌ توده فیتوپلانکتونی محاسبه گردید. حداکثر عمق دید درستون آب، ۳ متر، میانگین غلظت ازت کل برابر با ۷۶۴/۹میلی‏ گرم در مترمکعب، میانگین غلظت فسفر کل در ستون آب برابر با ۵۹ میلی‏ گرم در مترمکعب، میانگین غلظت کلروفیل a برابر با ۳/۵ میلی‏ گرم در مترمکعب و میانگین زی‌ توده فیتوپلانکتونی برابر ۵۱۳۶/۸۴ میلی‏گرم در مترمکعب بود (۰/۰۵ >p). نتایج نشان‌ گر آن است که از میان این سه شاخص، استفاده از شاخص‏ های فیزیکی (در یک اکوسیستم آبی غیرآلوده) و بیولوژیکی مناسب ‏تر است و این دو از لحاظ آماری در سطح اطمینان ۹۵ درصد (۰/۰۵ >p) نیز با یکدیگر هبستگی معکوس دارند. با مقایسه داده‏ ها با جداول مربوط به رده‌بندی کیفی آب‌ها، آب دریای خزر در منطقه مورد تحقیق بر اساس میزان عمق دید تابستانه توسط صفحه سکشی و غلظت کلروفیل aو زی ‌توده فیتوپلانکتونی، در رده آب‌های مزوتروف و از نظر غلظت ازت کل و فسفر کل در رده آب‌های یوتروف قرار دارد (۰/۰۵>p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.