مقاله تاثیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر ضریب تبدیل غذایی و لیپیدهای خون در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر ضریب تبدیل غذایی و لیپیدهای خون در جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر ضریب تبدیل غذایی و لیپیدهای خون در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر ضریب تبدیل غذایی و لیپیدهای خون در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم بر ضریب تبدیل غذایی و لیپیدهای خون در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۶
این مطالعه بر آن است تا تاثیر پروبیوتیک اکوابلند اوین محتوی لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتریوم را بر عملکرد و لیپیدهای خون در جوجههای گوشتی مورد بررسی قرار دهد. بدین منظور ۱۸۰ قطعه جوجه یک روزهگوشتی خریداری و بهطورتصادفی به ۳ گروه تقسیم شدند.جوجههای گروهAو B پروبیوتیک را بهترتیب بهمیزان ۳۰۰ میلیگرم بهازای ۶۰ پرنده بهمدت ۳ روز و۳۰۰ میلیگرم بهازای ۶۰ پرنده بهمدت ۷ روز در ابتدای دوره، در آب آشامیدنی دریافت نمودند. جوجههای گروه C بهعنوان گروه شاهد پروبیوتیک را دریافت نکردند. بهمنظور تعیین غلظت کلسترول تام، تری گلیسرید، LDL و HDL با استفاده از کیت های تجاری، در پایان دوره از ۱۰ قطعه جوجه از هر گروه، خونگیری بهعمل آمد. در۲۱ روزگی و در پایان دوره، میزان خوراک مصرف شده، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا محاسبه گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که دریافت این پروبیوتیک بهمدت ۷ روز باعث افزایش معنیدار سطح کلسترول سرم در مقایسه با گروه شاهد و باعث افزایش معنی دار سطح HDL در مقایسه با گروه A شد. اما بین میزان تری گلیسیرید و LDL هیچیک از گروه ها اختلاف معنی دار وجود نداشت. همچنین در مورد ضریب تبدیل غذایی، در کل دوره تفاوت معنی داری بین گروه ها وجود نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.