مقاله تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.) :
تعداد صفحات :۱۰
در این تحقیق اثر سه جیره آزمایشی که شامل جیره شاهدکهفاقدمواد رنگدانهایاضافه بوده و دو جیره حاوی رنگدانهطبیعیوگیاهی شامل جیره حاوی پودر فلفلدلمه قرمز و جیره حاوی پودر پوست گوجهفرنگی بر روی شاخص های رنگی شدن ماهی فلاورهورن (.Cichlasoma sp) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۴۵ ماهی فلاورهورن در ۹ آکواریوم به تعداد مساوی ۵ ماهی در هر آکواریوم و بهطور کاملاً تصادفی توزیع شدند. بعد از تیماربندی بهمدت ۸ هفته ماهیان با جیرههای آزمایشی مورد تغذیه قرار گرفتند. ماهیان با جیره حاوی ۱۰ گرم بر کیلوگرم پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی تغذیه شدند. در پایان آزمایش از هر تیمار ۶ ماهی (هر تکرار ۲ ماهی) در قالب طرح کاملاً تصادفی برای اندازه گیری کاروتنوئید کل انتخاب شد، و مقدار کاروتنوئید کل از روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. سپس شاخص های رنگی شدن از نظر معنی داری با روش One-wayANOVA در نرم افزار ۱۹Spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بین تیمار تغذیه شده با جیره حاوی پودر فلفل دلمه با سایر تیمارها ارتباط معنی داری مشاهده شد (۰/۰۵>P). تیمارهای تغذیه شده با غذای حاوی پودر فلفل دلمه مقدار غلظت بیش تری از کاروتنوئید را در خود نشان دادند ( ۰/۰۵ میکروگرم در گرم). بین تیمار تغذیه شده با رنگدانه حاوی پودر پوست گوجه فرنگی و تیمار شاهد تفاوت معنی داری مشاهده نشد (۰/۰۵<P).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.