مقاله اثرات عصاره هیدروالکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره بر شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری (Danio rerio)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات عصاره هیدروالکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره بر شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری (Danio rerio) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات عصاره هیدروالکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره بر شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری (Danio rerio) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات عصاره هیدروالکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره بر شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری (Danio rerio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات عصاره هیدروالکلی آنغوزه (Ferula assafoetida) در جیره بر شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری (Danio rerio) :
تعداد صفحات :۱۳
باتوجه به افزایش روزافزون مقاومت باکتریایی نسبت به آنتیبیوتیکها و عوارض جانبی داروهای شیمیایی، گرایش به سمت استفاده از گیاهان دارویی سوق پیداکرده است. این مطالعه باهدف بررسی اثرات جیره غذایی حاوی سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی گیاه آنغوزه (Ferula assafoetida) بر شاخصهای ایمنی موکوسی (آلکالین فسفاتاز، پروتئین کل و ایمونوگلوبین) ماهی گورخری(Danio rerio) انجام شد. بدین منظور تعداد ۳۶۰ قطعه ماهی با میانگین وزنی حدود ۰/۰۱±0/3 گرم در ۴ تیمار بهصورت کاملاً تصادفی و هر تیمار با ۳ تکرار شامل تیمار شاهد (جیره غذایی بدون عصاره)، تیمارهای با جیره غذایی حاوی عصاره (۲/۵، ۵ و ۱۰ گرم بر کیلوگرم) بهصورت تصادفی در آکواریوم های پرورش تقسیم و به مدت ۶۰ روز مورد تغذیه قرار گرفتند. ارزیابی ایمنی موکوس، میزان ایمونوگلوبولین در سطح ۵ گرم بر کیلوگرم بیش ترین افزایش را داشته ولی در الکالین فسفاتاز و پروتئین کل در مقایسه با گروه شاهد تفاوت معنیداری نشان نداد (۰/۰۵<p). تغییرات شاخص الگوی پروتئینی، دامنه بین ۱۱ تا ۶۳ کیلو دالتونِ را نشان داد. به طوری که تیمار ۵ گرم بر کیلوگرم نسبت به همه تیمارها بیش ترین ضخامت را در باندها نشان داد. براساس نتایج این تحقیق استفاده از عصاره گیاهی آنغوزه در سطح ۵ گرم بر کیلوگرم جهت بهبود شاخص های ایمنی موکوسی در ماهی گورخری پیشنهاد می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.