مقاله مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت حاصل از تنه و شاخه ممرز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت حاصل از تنه و شاخه ممرز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت حاصل از تنه و شاخه ممرز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت حاصل از تنه و شاخه ممرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت حاصل از تنه و شاخه ممرز :
تعداد صفحات :۲۴
استفاده از شاخههای درخت به عنوان یک منبع بالقوه فیبری، علاوه بر اینکه میتواند بخشی از مواد اولیه مورد نیاز صنایع خمیر و کاغذ تامین کند، راندمان هر درخت را نیز افزایش میدهد. این پژوهش با هدف مقایسه ویژگیهای خمیر کاغذ کرافت چوب تنه و شاخه ممرز و امکان استفاده از شاخه در صنایع خمیر کاغذ انجام گرفت. نمونههای چوب تنه و شاخه به قطر تقریبی ۱۵ سانتیمتر از جنگل آموزشی شصتکلاته (گرگان) تهیه گردید. اندازهگیری الیاف با استفاده از روش فرانکلین و میکروسکوپ نوری و ترکیبات شیمیایی چوب براساس دستورالعمل TAPPI صورت پذیرفت. خمیر کاغذ کرافت چوب تنه و شاخه تحت شرایط ثابت سولفیدیته ۲۰ درصد، دمای حداکثر ۱۷۰ درجه سانتیگراد و نسبت مایع پخت به چوب ۵ به ۱ و شرایط متغیر قلیائیت فعال ۱۴، ۱۶ و ۱۸ درصد، زمان پخت ۹۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ دقیقه تهیه گردید، سپس در محدوده عدد کاپا ۲۰، ۲۵، ۳۰ اقدام به تهیه کاغذ دستساز شد. در نهایت خواص مقاومتی کاغذهای دستساز براساس دستورالعمل TAPPI اندازهگیری شد. ارزیابی آماری نتایج نشان میدهد که اثر مستقل نوع چوب، زمان و قلیائیت فعال بر عدد کاپا و بازده خمیر معنیدار میباشد. مقایسه میانگین بازده و عدد کاپای خمیرها نیز نشان میدهد بازده خمیر کاغذ چوب تنه بیشتر از چوب شاخه و عدد کاپای آن کمتر میباشد. بررسی خواص مقاومتی کاغذ دستساز تنه و شاخه نشان داد ویژگیهای مقاومتی کاغذ دستساز تنه بیشتر از شاخه میباشد. بین ویژگیهای مقاومتی کاغذ دستساز تنه و شاخه در شرایط پخت سولفیدیته ۲۰%، قلیائیت فعال ۱۸% و زمان پخت ۱۵۰ دقیقه تفاوت معنیداری وجود ندارد. این شرایط، برای پخت همزمان تنه و شاخه ممرز پیشنهاد میشود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.