مقاله بررسی خواص میکروکریستالین سلولز به دست آمده از ساقه پنبه و پوست کنف


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خواص میکروکریستالین سلولز به دست آمده از ساقه پنبه و پوست کنف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص میکروکریستالین سلولز به دست آمده از ساقه پنبه و پوست کنف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص میکروکریستالین سلولز به دست آمده از ساقه پنبه و پوست کنف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص میکروکریستالین سلولز به دست آمده از ساقه پنبه و پوست کنف :

تعداد صفحات :۱۷

از جمله موادی که در سال های اخیر از آن به عنوان پر کننده و تقویت کننده زیست تخریب پذیر برای تهیه چند سازه استفاده می شود سلولز، میکرو سلولز و نانو سلولز هستند. در این تحقیق میکروکریستالین‌سلولز (MCC) از پوست ساقه گیاه پنبه و کنف با هیدرولیز اسیدی توسط هیدروکلریک اسید ۲N در نسبت‌های مختلف اسید به خمیر تهیه شد. تاثیر شرایط هیدرولیز برروی خواصی مانند میزان بلورینگی و اندازه بلورهای میکروکریستالین‌سلولز با دستگاه‌های طیف‌سنجی مادون‌قرمز تبدیل‌فوریه (FT-IR)، پراش اشعه ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) بررسی شدند. نتایج نشان داد که با افزایش میزان اسید در هر دو نمونه میزان بلورینگی افزایش یافته ولی اندازه بلور تغییر نمی‌کند. میزان بلورینگی MCC ساقه پنبه بیشتر از پوست کنف بود. همچنین نتایج SEM نشان داد که اندازه الیاف ساقه پنبه و پوست کنف پس از تیمار اسیدی میکرونی‌ می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.