مقاله بررسی تاثیر شدت نور و pH بر میزان رشد، محتوای پروتئین و چربی در Spirulina platensis
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر شدت نور و pH بر میزان رشد، محتوای پروتئین و چربی در Spirulina platensis دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شدت نور و pH بر میزان رشد، محتوای پروتئین و چربی در Spirulina platensis کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شدت نور و pH بر میزان رشد، محتوای پروتئین و چربی در Spirulina platensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شدت نور و pH بر میزان رشد، محتوای پروتئین و چربی در Spirulina platensis :
تعداد صفحات :۲۴
سیانوباکتریArthrospira (Spirulina) platensis یک جلبک سبز آبی رشته ای است که دارای ارزش غذایی و دارویی بسیاری برای انسان و جانوران می باشد. دراین مطالعه تاثیر شدت نور و pH بر میزان تولید پروتئین، چربی، کلروفیل و کارتنوئید ها در Spirulina platensis مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه خالص اسپیرولینا در محیط کشت BG-11 مایع تحت تاثیر۳ شدت نوری (Lux 1500 ,1000(شاهد ) , ۵۰۰ ) وپنج تیمار pH شامل (۱/۹ ,۱/۸ ,۱/۷ (شاهد) ,۱/۶, ۱/۵ ) رشد داده شد و در شرایط بهینه به مدت ۲۵ روز تیماردهی گردید. نتایج نشان داد افزایش شدت نور تاثیر معنیداری در میزان تولید چربی در این سیانوباکتری دارد ولی در میزان تولید پروتئین و رنگدانه های فتوسنتزی تاثیر معنی داری مشاهده نگردید. همچنین نتایج حاصل از بررسی اثرگذاری تغییرات pH درSpirulina platensis نشان داد که pH قلیایی در تولید چربی و پروتئین از pH خنثی مناسب تر بوده و بطور معنیداری سبب افزایش میزان این ترکیبات در سیانوباکتری اسپیرولینا میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.