مقاله سم زدایی هیدرولیزات باگاس نیشکر توسط آهک اشباع به منظور تولید اتانول زیستی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سم زدایی هیدرولیزات باگاس نیشکر توسط آهک اشباع به منظور تولید اتانول زیستی دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سم زدایی هیدرولیزات باگاس نیشکر توسط آهک اشباع به منظور تولید اتانول زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سم زدایی هیدرولیزات باگاس نیشکر توسط آهک اشباع به منظور تولید اتانول زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سم زدایی هیدرولیزات باگاس نیشکر توسط آهک اشباع به منظور تولید اتانول زیستی :

تعداد صفحات :۲۹

چکیدهدر طی فرآیند پیش تیمار اسیدی باگاس نیشکر محصولات ناخواسته ای مانند فوران‌ها و ترکیبات فنولی تولید می‌شوند که اثر ممانعت کنندگی بر رشد میکروارگانیسم ها دارند. در این تحقیق تأثیر سمیت زدایی با استفاده از آهک اشباع به منظور بررسی اثر فاکتور های pH، دما و مدت زمان واکنش به روش آماری فاکتوریل کامل مورد بررسی قرار گرفت و مقدار اتانول تولید شده توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در تمام شرایط سمیت زدایی مورد بررسی قرار گرفت. سمیت زدایی به روش آهک اشباع در pH های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ در دماهای ۴۰ و ۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ و ۶۰ دقیقه و پس از آن رساندن pH به ۵ توسط اسیدسولفوریک انجام شد. سپس سویه موتان ساکارومایسس سرویزیه ۵۰۵۲ PTCC در محیط حاوی هیدرولیزات باگاس سمیت زدایی شده و نشده کشت داده شد. نتایج نشان می‌دهد افزایش pH، دما و مدت زمان سمیت زدایی سبب افزایش حذف فورفورال و در نتیجه افزایش توان تخمیری ساکارومایسس شده است، به طوری که سمیت زدایی در ۱۲pH و دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۶۰ دقیقه، سبب ۷۳% کاهش غلظت فورفورال و از طرفی ۸۱% افزایش بازده تولید اتانول، در مدت زمان ۱۸ساعت، شده است. اما از طرف دیگر کاهش غلظت قند طی سمیت زدایی به روش آهک اشباع در pH و دمای بالا، اصلی‌ترین مشکل در طی این فرایند می‌باشد، به طوری که در ۱۲pH و دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۶۰ دقیقه، به ترتیب ۴۷% و ۷۳% کاهش در غلظت قند کل و گلوکز مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.