مقاله سفالگری در مند گناباد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سفالگری در مند گناباد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سفالگری در مند گناباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سفالگری در مند گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سفالگری در مند گناباد :
تعداد صفحات :۲۴
سفالگری در گناباد که حداقل پیشینهای سههزارساله دارد، با مراکز همعصر خود از شیوهای یکسان پیروی میکرد. سفال مند با مصالح و تزئینات متفاوت، بهعنوان پدیدهای نوظهور از اواخر قرن یازدهم هجری در مند رایج شد. این سفال که با سفال میبد یزد و شهررضای اصفهان شباهت زیادی دارد، درطول زمان از محیط نیز تأثیر پذیرفته است. سفال مند بهدلیل داشتن نقشمایههای سنتی و رنگهای گرم و شاد، همواره جذاب و در مجامع هنری مطرح است. هدف مقاله حاضر، بررسی مقاله سفالگری در مند گناباد است. در این پژوهش، مواد اولیه و تکنیک سفالگری مند، چگونگی رنگ و لعابکاری سفالهای مند و نقوش بهکاررفته در آنها را بررسی میکنیم.
این مقاله ازنوع توصیفی است و اطلاعات آن را با روش میدانی (عکس، گزارش و مصاحبه) و کتابخانهای (یادداشتنویسی و گردآوری اطلاعات از منابع) جمعآوری کردیم. همچنین، از پژوهشهای باستانشناسی، اطلاعات تاریخی، جمعبندیها، نتیجهگیریها و تحلیلهای بهدستآمده استفاده کردیم. بخشهای اصلی مقاله شامل طرز تهیه مواد سفال، نقوش و لعاب است. مهمترین ویژگی سفال مند عناصر تزئینی برگرفته از طبیعت است که در چهار گروه انسانی، حیوانی، گیاهی و هندسی جای میگیرند و نشاندهنده آیینها و باورهای کهن ایرانی در خاستگاه آن نگارهها هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.