مقاله کارکردپذیری پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران بر اساس مدل “ملزومات کارکردی داده‌های مستند” (فراد)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کارکردپذیری پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران بر اساس مدل “ملزومات کارکردی داده‌های مستند” (فراد) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارکردپذیری پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران بر اساس مدل “ملزومات کارکردی داده‌های مستند” (فراد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارکردپذیری پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران بر اساس مدل “ملزومات کارکردی داده‌های مستند” (فراد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارکردپذیری پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران بر اساس مدل “ملزومات کارکردی داده‌های مستند” (فراد) :

تعداد صفحات :۲۷

هدف: تعیین میزان تطابق ساختاری و محتوایی پیشینه‌های مستند نام اشخاص در مارک ایران با مدل فراد است. روش/ رویکرد پژوهش: برای انجام این مطالعه ترکیبی از روش مطالعه اسنادی (کتابخانه‌ای)، پیمایشی توصیفی با رویکرد کیفی از طریق تشکیل پنل دلفی و موردپژوهی است. یافته‌ها: نتایج نشان داد که میانگین تطابق ساختاری پیشینه‌های مستند نام اشخاص مارک ایران با مدل فراد ۷۵/۸۸ است. بیشترین میزان تطابق ساختاری در نقش کاربری “بافتارنمایی” با امتیاز وزنی ۰۷/۹۹ و کمترین میزان مربوط به نقش کاربری “شناسایی” با ۳/۷۸ است. همچنین میانگین تطابق محتوای پیشینه‌های مستند نام اشخاص مارک ایران با مدل فراد ۰۲/۲۵ است. بیشترین میزان تطابق محتوایی در نقش کاربری “توجیه” ۸۲/۳۷ و کمترین میزان مربوط به نقش کاربری “یافتن” با امتیاز وزنی ۲۶/۱۸ است. نتیجه‌گیری: مارک ایران در بخش مستند نام اشخاص توانسته است از لحاظ ساختاری، حداکثر شرایط را برای تطابق با مدل فراد در نقش کاربری “بافتارنمایی” فراهم نماید. به بیان دیگر، گذاشتن نام یک شخص در بافت، روشن کردن رابطه میان دو یا چند نام شخص، مشخص کردن رابطه میان یک شخص و نامی که شخص بدان نام شناخته می‌شود، در ساختار مارک ایران فراهم شده است. همچنین بیشترین میزان تطابق محتوایی با مدل فراد مربوط به نقش کاربری “توجیه” است. با توجه به اینکه نقش کاربری “توجیه” خاص مستندسازان و کتابداران مرجع است پیشنهاد می‌شود کتابخانه ملی به نقش‌های کاربری مربوط به کاربران نهایی بیشتر توجه کند. کلیدواژه‌ها: پیشینه‌های مستند نام اشخاص، کارکردپذیری، کتابخانه ملی، مارک ایران، ملزومات کارکردی برای داده‌های مستند (فراد)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.