مقاله تحلیل استنادی مآخذ پایان‌نامه‌های دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۵-۱۳۸۵)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل استنادی مآخذ پایان‌نامه‌های دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۵-۱۳۸۵) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل استنادی مآخذ پایان‌نامه‌های دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۵-۱۳۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل استنادی مآخذ پایان‌نامه‌های دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۵-۱۳۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل استنادی مآخذ پایان‌نامه‌های دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی – واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۵-۱۳۸۵) :

تعداد صفحات :۲۴

پژوهش حاضر به بررسی الگوهای رفتاری فارغ‌التحصیلان دکتری علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی از ابتدا تا اردیبهشت ۱۳۸۶ در چگونگی استفاده از منابع علمی پرداخته است. روش پژوهش، تحلیل استنادی است و در این پژوهش کوشش شده با تجزیه و تحلیل ۲۶۵۱ استناد از مآخذ ۳۵ پایان‌نامه دکتری، میانگین تعداد استنادها، نوع منابع مورد استفاده، زبان، نیم عمر و پربسامدترین نویسندگان فارسی و لاتین تعیین گردد. یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که کتاب‌ها با تعداد ۱۰۴۲ استناد (۳/۳۹ درصد) بالاترین میزان استناد را دارند و میانگین تعداد استناد برای هر پایان‌نامه ۷۴/۷۵ است. زبان فارسی با ۱۴۶۷ (۳۸/۵۵ درصد) بیشترین استناد را دارد. عباس حری با ۳۴ استناد و جنیفر راولی با ۷ استناد پربسامدترین نویسندگان فارسی و لاتین هستند. کتاب‌های «مروری بر اطلاعات و اطلاع‌رسانی» با ۱۰ استناد و “Encyclopedia of Library and information science” با ۹ استناد، پربسامدترین کتاب‌های فارسی و لاتین هستند. نشریات «اطلاع‌رسانی» با ۴۵ استناد و “College and Research Libraries” با ۲۷ استناد به‌عنوان پربسامدترین نشریات فارسی و لاتین مشخص شدند. نتایج پژوهش، همچنین نشان می‌دهد که کتاب‌های فارسی با ۲۴ سال و یک ماه بالاترین و نشریات لاتین با ۱۳ سال، پایین‌ترین میانگین نیم عمر را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.