مقاله کانون‌ها و ویژگی‌های کتابت در خراسان بزرگ: دوره تیموریان و صفویان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کانون‌ها و ویژگی‌های کتابت در خراسان بزرگ: دوره تیموریان و صفویان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانون‌ها و ویژگی‌های کتابت در خراسان بزرگ: دوره تیموریان و صفویان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانون‌ها و ویژگی‌های کتابت در خراسان بزرگ: دوره تیموریان و صفویان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانون‌ها و ویژگی‌های کتابت در خراسان بزرگ: دوره تیموریان و صفویان :

تعداد صفحات :۲۴

هدف: شناخت کانون‌ها و آداب کتابت نسخه‌های خطی خراسان بزرگ در دوره‌های تیموری و صفوی که از مهم‌ترین کانون های کتابت و استنساخ در ادوار مختلف تاریخی ایران است.
روش‌شناسی: به‌روش سندی کتابخانه‌ای و نسخه‌پژوهی، انجامه (رقم کاتب)۴۵۰۰۰ نسخه خطی فهرست‌شده در کتابخانه آستان قدس رضوی، نسخه‌هایی که محل و تاریخ کتابت آنها در خراسان بزرگ و در دوره‌های تیموری و صفوی بود شناسایی شد که شامل ۴۴ نسخه خطی گردید. سپس براساس هدف و محل کانون‌های کتابت و استنساخ خراسان بزرگ ویژگی‌های مربوطه مورد بررسی قرار گرفت.
یافته‌ها: از میان جامعه مورد بررسی تعداد ۲۸ نسخه (۶۴%) مربوط به کانون دانشمندان، همچنین ۱۰ نسخه (۲۳%) مربوط به کانون دیوانی، و ۶ نسخه (۱۳%) مربوط به کانون وراقان بود. در کانون دانشمندان حاشیه‌نویسی ۸۹% و تصحیح۹۲%؛ در کانون دیوانی زیبانویسی ۹۰% و کیفیت خط (عالی و ممتاز) ۷۰% و تزیینات ۸۰%؛ و در کانون وراقان زیبانویسی ۶۷%، کیفیت خط (خوش) ۶۷%، و غلط املایی ۱۰۰% دیده شده است.
نتیجه‌گیری: با مطالعه ویژگی‌ها و آداب کتابت هر کانون می‌توان به اهداف، علل شکل‌گیری، و محل کتابت نسخ پی برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.