مقاله استفادهکنندگان از کتابخانه ملی ایران و شیوههای بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه ملی: همخوان یا ناهمخوان با اساسنامه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفادهکنندگان از کتابخانه ملی ایران و شیوههای بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه ملی: همخوان یا ناهمخوان با اساسنامه دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفادهکنندگان از کتابخانه ملی ایران و شیوههای بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه ملی: همخوان یا ناهمخوان با اساسنامه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفادهکنندگان از کتابخانه ملی ایران و شیوههای بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه ملی: همخوان یا ناهمخوان با اساسنامه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفادهکنندگان از کتابخانه ملی ایران و شیوههای بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه ملی: همخوان یا ناهمخوان با اساسنامه :
تعداد صفحات :۲۷
هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی شناسایی ویژگیهای استفادهکنندگان از کتابخانه ملی، میزان بهرهگیری آنان از منابع و خدمات کتابخانه، و مطابقت و بهرهگیری آنان با اساسنامه این سازمان، بررسی شده است.
روش/ رویکرد پژوهش: جامعه پژوهش حاضر، استفادهکنندگان از منابع و خدمات قسمتهای مختلف بخش اطلاعرسانی (تالارها و، مخازن و کتابخانهها) معاونت کتابخانه ملی هستند. تعداد کل جامعه در این مدت ۵۰۰۰۰ نفر عضو حقیقی و حقوقی بودند. حجم جامعه نمونه بر اساس جدول کرجسی- مورگان ۲۵۴ نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. همچنین پرسشنامه در طول تحقیق حاضر به صورت تصادفی در ساعات مختلف روز دربین بخشها، تالارها و کتابخانهها با همکاری مسوئولین کتابدار شاغل در این قسمتها توزیع وگردآوری شد.. دادههای این پژوهش در دو بخش آمارهای توصیفی و آمارهای تحلیلی گردآوری وآزمونهای لازم توسط متخصص آمار صورت گرفتانجام شد.
یافتهها: بیشترین انگیزه و هدف از مراجعه به کتابخانه انجام تکالیف درسی و دانشگاهی بوده و است. استفاده از تالارهای مطالعه بیش از ۵۰ درصد از مراجعان به کتابخانه از تالارهای مطالعه استفاده میکنند.، میزان استفاده مراجعان از تالار علوم انسانی در حد ۵۰ درصد و میزان استفاده از منابع و خدمات بخشهای دیگر کتابخانه کمتر از ۵۰ درصد بوده است. فراهم نبودن امکان استفاده از پایگاههای معتبر علمی دنیا توسط کتابخانه ملی، بیش از ۵۰ درصد در دسترسی مراجعان به منابع محدودیت ایجاد کرده است.
نتیجهگیری: براساس نتایج حاصل از این پژوهش، بین استفاده مراجعان از منابع و خدمات این کتابخانه تفاوت معنادار وجود دارد. به عبارت دیگر مراجعان کتابخانه ملی، از منابع کتابخانه بیشتر از خدمات آن استفاده میکنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.