مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد اولیه ذرت، کلزا،کنجد و نخود
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد اولیه ذرت، کلزا،کنجد و نخود دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد اولیه ذرت، کلزا،کنجد و نخود کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد اولیه ذرت، کلزا،کنجد و نخود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی شاخساره توق بر جوانه زنی و رشد اولیه ذرت، کلزا،کنجد و نخود :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
بمنظور بررسی اثر آللوپاتی (دگرآسیبی) عصاره آبی قسمتهای هوایی توق روی درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه ذرت ، کلزا، کنجد و نخود ، چهار آزمایش جداگانه بصورت طرح کاملا تصادفی (CRD) با پنج تکرار در شرائط آزمایشگاهی در سال ۱۳۸۴ درآزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. تیمارها شامل شاهد، ۲۵%،۵۰% ، ۷۵% و ۱۰۰% غلظتهای عصاره آبی اندامهای هوایی توق بود. کلیه نتایج بر اساس آزمون دانکن در سطح احتمالی ۵% مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که اثر مقادیر مختلف عصاره اندامهای هوایی توق بر درصد جوانه زنی، رشد ریشه چه و ساقه چه (۱/. > P) معنی دار می باشد. افزایش غلظت عصاره آبی توق بطور معنی داری باعث کاهش جوانه زنی و رشد در هر چهار گیاه شد.بطوریکه ذرت کمترین و کنجد بیشترین حساسیت را به دگرآسیبی توق را از میان بذور مورد آزمایش را داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.