مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی عصاره گیاه کبیکج جهت حفاظت آثار کاغذی تاریخی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی عصاره گیاه کبیکج جهت حفاظت آثار کاغذی تاریخی دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی عصاره گیاه کبیکج جهت حفاظت آثار کاغذی تاریخی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی عصاره گیاه کبیکج جهت حفاظت آثار کاغذی تاریخی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی عصاره گیاه کبیکج جهت حفاظت آثار کاغذی تاریخی :
تعداد صفحات :۲۹
هدف: هدف این پژوهش، بررسی خاصیت ضد قارچی و قدرت مهارکنندگی گیاه کَبیکَج در برابر مهمترین قارچهای مخرب آثار کاغذی مانند گونههای آسپرژیلوس نایجر، آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس فلاووس، پنیسیلیوم، و کلادوسپوریوم است. روش و رویکرد پژوهش: روش پژوهش، تجربی-آزمایشگاهی بوده و روش یافته اندوزی، مطالعات کتابخانه ای و آزمایشگاهی است. غلظتهای مناسب بر مهار رشد قارچها، با روش ترکیب دو عصاره آبی و هیدروالکلی در محیط کشت سابورود دکستروز آگار تعیین شد. برای سنجش قدرت بازدارندگی عصارهها بر روی کاغذ، نمونه های کاغذ فیلتر پیرسازی شده در سه گروه کنترل، آغشته شده به عصاره آبی و هیدرو الکلی، با سوسپانسیونهای قارچی تلقیح شد و تأثیر عصاره ها بر روی ساختار کاغذ با آزمونهای تعیین میزان اسیدیته، مقاومت کششی، رنگسنجی، و آنالیز دستگاهیATR-FTIR مورد بررسی قرار گرفت. یافتههای پژوهش: با توجه به نتایج آزمایشها، گیاه کَبیکَج قدرت مناسبی در کنترل رشد عوامل قارچی دارد. در نمونههای کاغذی آغشته به عصاره آبی در نسبت۱:۲۰، و در نمونههای کاغذی آغشته به عصاره هیدروالکلی تا نسبت۱:۱۸۰، عصاره گیاه بهطور کامل مانع رشد هر پنج گونه قارچی شد. بیشترین حساسیت به عصارهها در جنس پنیسیلیوم و کلادوسپوریوم مشاهده شد که درصد بازدارندگی عصاره هیدروالکلی با غلظت ۱:۲۰۰ در جنس پنیسیلیوم ۵۷/۹۹ درصد، و کلادوسپوریوم ۷۸/۹۹ درصد بود. پس از پیرسازی در نمونههای کاغذی تیمار شده با هر دو عصاره، میزان pH حدود۴/۰واحد کاهش یافت. براساس نتایج رنگسنجی، با افزایش پارامتر(زرد-آبی) شدت زردشدگی با کاهش پارامتر (روشنایی-تاریکی) تیرگی کاغذ بیشتر شد. پس از پیرسازی، در نمونه های تیمار شده با عصاره آبی، حدود ۴۶/۰واحد و عصاره هیدروالکلی حدود۴۱/۰ واحد، کاهش مقاومت کششی مشاهده شد. به طورکلی، عصاره هیدروالکلی، در مقایسه با عصاره آبی، قدرت بیشتری در مهار رشد قارچ و تأثیرات رنگی، و کاهش مقاومت کششی کمتری داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.