مقاله بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود خام‌ و پخته‌ در جیره‌ مرغ‌ گوشتی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود خام‌ و پخته‌ در جیره‌ مرغ‌ گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود خام‌ و پخته‌ در جیره‌ مرغ‌ گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود خام‌ و پخته‌ در جیره‌ مرغ‌ گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود خام‌ و پخته‌ در جیره‌ مرغ‌ گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بمنظور بررسی‌ استفاده‌ از سطوح‌ مختلف‌ نخود در جیره‌ طیور, آزمایشی‌ بر روی‌ جوجه‌های‌ گوشتی‌ در دومرحله‌ انجام‌ گرفت‌. در مرحله‌ نخست‌ انرژی‌ قابل‌ سوخت‌ ساز نخود، بدو صورت‌ خام‌ و پخته‌ با استفاده‌ از ۱۸قطعه‌ خروس‌ بالغ‌ لگهورن‌ مورد سنجش‌ و ارزیابی‌ قرار گرفت‌. در مرحله‌ دوم‌ ۲۸۸ قطعه‌ جوجه‌ یکروزه‌ گوشتی‌بمدت‌ ۸ هفته‌ تحت‌ یک‌ طرح‌ کاملاً تصادفی‌ به‌ روش‌ فاکتوریل‌ در ۸ تیمار و سه‌ تکرار از جیره‌هائی‌ با انرژی‌ وپروتئین‌ یکسان‌ که‌ دارای‌ مقادیر صفر، ۱۰، ۲۰ و۳۰ درصد نخود بصورت‌ خام‌ و یا پخته‌ شده‌ بمدت‌ ۳۰ دقیقه‌بودند، بمنظور تعیین‌ ارزش‌ غذائی‌ نخود بصورت‌ خام‌ و پخته‌، تغذیه‌ شدند. در پایان‌ آزمایش‌ از هر تکرار دو قطعه ‌مرغ‌ و دو قطعه‌ خروس‌ کشتار و قطعات‌ مربوط‌ به‌ لاشه‌ بررسی‌ گردید. نتایج‌ مرحله‌ اول‌ آزمایش‌ (سیبالد) نشان‌ دادکه‌ پختن‌ نخود بمدت‌ ۳۰ دقیقه‌ تأثیر معنی‌داری‌ در انرژی‌ قابل‌ سوخت‌ و ساز نخود ندارد.نتایج‌ مرحله‌ دوم‌ این‌ تحقیق‌ حاکی‌ از آنست‌ که‌ پختن‌ و نیز سطوح‌ مختلف‌ مصرف‌ نخود تأثیر معنی‌ داری‌ برمیانگین‌ وزن‌ بدن‌ جوجه‌های‌ تغذیه‌ شده‌ با تیمارهای‌ مختلف‌ در پایان‌ آزمایش نشان نداد، اگر چه ‌بیشترین‌ وزن‌ بدن‌ مربوط‌ به‌ تیمارهای‌ حاوی‌ نخود خام‌ و در سطوح‌ مختلف‌ مصرف‌ مربوط‌ به‌ تیمار حاوی‌ ۳۰درصد نخود بود. در مورد ضریب‌ تبدیل‌ غذائی‌ جوجه‌های‌ تحت‌ تیمارهای‌ مختلف‌ نیز ‌تفاوت‌ معنی‌ داری‌ مشاهده‌ نگردید. هر چند بهترین‌ ضریب‌ تبدیل‌ غذائی‌ مربوط‌ به‌ تیمارهای‌ حاوی‌ نخود پخته‌ ودرسطح‌ ۳۰ درصد مصرف‌ نخود بود. در رابطه‌ با وزن‌ و درصد لوزالمعده‌ جوجه‌های‌ تحت‌ آزمایش‌ مابین تیمارهای حاوی نخود خام وپخته تفاوت‌ معنی‌دار(P<0.05 ) ولی در سطوح مختلف مصرف ‌ مابین‌ تیمارها تفاوت آماری مشاهده نشد. اختلافات در میزان‌ و درصد ذخیره‌ چربی‌ محوطه‌ بطنی‌ مابین‌ تیمارهای‌ حاوی‌ نخود خام‌ و پخته‌ غیر‌معنی‌دار بود، با این‌ وجود در بین‌ سطوح‌ مختلف‌ مصرف‌ اختلافات‌ معنی‌ داری‌ مشاهده‌گردید(P<0.05).نتایج‌ حاصل‌ ازاین‌ تحقیق‌ حاکی‌ از آنست‌ که‌ میتوان‌ از نخود بعنوان‌ یکی‌ از منابع‌ خوب‌ تامین‌کننده‌ انرژی‌ و پروتئین‌ مورد نیاز طیور بهره‌ برد هر چند در مورد زمان‌ مناسب‌ پخت‌ نخود همانگونه‌ که‌ در سایرگزارشات‌ نیز بیان‌ شده‌ به‌ تحقیقات‌ بیشتری‌ نیاز است‌.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.