مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخصهای خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخصهای خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخصهای خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخصهای خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخصهای خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی :
تعداد صفحات :۴۲
به دلیل عدم ارائ تأثیر واحد تمرین بر وخامت کلی خطر متابولیک و نیز مربوط بودن سال چاپ مطالعات فراتحلیلی موجود به قبل از سال (۲۰۱۱)، نتایج موجود قطعیت ندارند؛ لذا، هدف از این فراتحلیل، تعیین تأثیر تمرین هوازی بر خطر کلی سندرم متابولیک و مقدار هریک از شاخصهقزی خطر در آزمودنیهای مبتلا به سندرم متابولیک میباشد. جهت انجام پژوهش، کارآزماییهای بالینی و تصادفی مربوط به بررسی تمرین هوازی بیشتر از چهار هفته بر وضعیت متابولیک بیماران سندرم متابولیک چاپ شده تا سال (۲۰۱۵) موردتحلیل واقع شد. فاکتور اصلی موردمطالعه، امتیاز z سندرم متابولیک و فاکتورهای ثانوی شاخصهای خطر متابولیک بود. شایان ذکر است که مدلهای اثرات تصادفی و ثابت جهت تحلیلها استفاده شدند و انداز اثر برحسب تفاوت استاندارد میانگین در تناوبهای اطمینان 95 درصد گزارش شد. ناهمگونی بین مطالعات نیز توسط آزمون خی دو بررسی گشت و مقدار I2 بیش از 50 درصد به عنوان ناهمگونی قابلملاحظه قلمداد گردید. علاوه براین، در ارتباط با فاکتور اصلی، هشت پژوهش مورد فراتحلیل قرار گرفت که شامل ۵۶۱ آزمودنی در قالب گروههای تمرین هوازی (۲۸۸ نفر) و کنترل (۲۷۳ نفر) بود. تغییرات استاندارد میانگین برای امتیاز z سندرم متابولیک برابر با (0/33-) و برای فاکتورهای ثانویه شامل: قندخون برابر با (0/36-)، لیپوپروتئین پرچگال برابر با (0/3)، فشار متوسط سرخرگی برابر با (0/23-)، تریگلیسرید برابر با (۰/۱- ) و دور کمر برابر با (۰/۴۰- ) محاسبه گردید. یافته ها نشان می دهند که تأثیر متوسط تمرین هوازی بر بهبود وخامتکلی خطر متابولیک در بیماران سندرم متابولیک، بر فواید بالینی تمرین هوازی تأکید میکند. بااینحال، تعیین تأثیر عواملی مانند سن، جنسیت، نژاد و پارامترهای تمرینی در فراتحلیلهای آماری آینده میتواند بسیار کاربردی و ارزشمند باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.