مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخص‌های خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخص‌های خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخص‌های خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخص‌های خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تمرین هوازی بر وخامت کلی و مقدار شاخص‌های خطر متابولیک در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک: مطالع? فراتحلیلی :

تعداد صفحات :۴۲

به­ دلیل عدم ارائ تأثیر واحد تمرین بر وخامت کلی خطر متابولیک و نیز مربوط­ بودن سال چاپ مطالعات فراتحلیلی موجود به قبل از سال (۲۰۱۱)، نتایج موجود قطعیت ندارند؛ لذا، هدف از این فراتحلیل، تعیین تأثیر تمرین هوازی بر خطر کلی سندرم متابولیک و مقدار هر­یک از شاخص‌هقزی خطر در آزمودنی‌های مبتلا به سندرم متابولیک می­باشد. جهت انجام پژوهش، کارآزمایی‌های بالینی و تصادفی مربوط به بررسی تمرین هوازی بیشتر از چهار هفته بر وضعیت متابولیک بیماران سندرم متابولیک چاپ­ شده تا سال (۲۰۱۵) مورد­تحلیل واقع شد­. فاکتور اصلی مورد­مطالعه، امتیاز z سندرم متابولیک و فاکتورهای ثانوی شاخص‌های خطر متابولیک بود­. شایان­ ذکر است که مدل‌های اثرات تصادفی و ثابت جهت تحلیل‌ها استفاده شدند و انداز اثر بر­حسب تفاوت ‌استاندارد میانگین در تناوب‌های اطمینان­ ­95 درصد گزارش شد­. ناهمگونی بین مطالعات نیز توسط آزمون خی­ دو بررسی گشت و مقدار I2 بیش از ­50 درصد به­ عنوان ناهمگونی قابل‌ملاحظه قلمداد گردید. علاوه ­براین، در ارتباط با فاکتور اصلی، هشت پژوهش مورد­ فراتحلیل قرار گرفت که شامل ۵۶۱ آزمودنی در قالب گروه‌های تمرین هوازی (۲۸۸ نفر) و کنترل (۲۷۳ نفر) بود­. تغییرات استاندارد میانگین برای امتیاز z سندرم متابولیک برابر با (­0/33-­) و برای فاکتورهای ثانویه شامل: قند‌خون برابر با (­0/36-)، لیپوپروتئین ‌پرچگال برابر با (­0/3)، فشار ‌متوسط‌ سرخرگی برابر با (­0/23-)، تری‌گلیسرید برابر با (۰/۱- ) و دور‌ کمر برابر با (۰/۴۰- ) محاسبه گردید. یافته­ ها نشان می­ دهند که تأثیر متوسط تمرین‌‌ هوازی بر بهبود وخامت‌کلی خطر متابولیک در بیماران سندرم متابولیک، بر فواید بالینی تمرین هوازی تأکید می‌کند. با­این­حال، تعیین تأثیر عواملی مانند سن، جنسیت، نژاد و پارامترهای تمرینی در فراتحلیل‌های‌ آماری آینده می‌تواند بسیار کاربردی و ارزشمند باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.