مقاله اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده و سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده و سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده و سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده و سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده و سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر مصرف مکمل فولات ‌طی ۱۰ هفته تمرین مقاومتی بر گرلین معده، سرم و انسولین سرم موش‌های صحرایی نر ویستار بود. بدین‌منظور، ۳۲ سر موش صحرایی نر ویستار با سن هشت هفته و وزن ۲/۱۸±4/204 گرم، پس از یک هفته آشناسازی به‌صورت تصادفی (بر‌حسب وزن بدن) به چهار گروه مساوی (هشت سر در هر گروه) کنترل، مکمل، تمرین مقاومتی و تمرین مقاومتی+ مکمل‌ تقسیم شدند. گروه‌های تمرینی به‌مدت ۱۰ هفته(پنج جلسه در هفته) تمرین مقاومتی را بر روی نردبان(دارای ۲۶ پله) با وزنه‌ای معادل ۳۰ درصد وزن بدن خودآغاز نمودند که وزن آن تا هفت آخر به‌تدریج به ۲۵۰ درصد وزن بدن آن‌ها رسید. قابل‌ذکر است که مکمل‌دهی به‌صورت ۱۰ میلی‌گرم اسیدفولیک محلول در هر لیتر آب مصرفی انجام شد. ۴۸ ساعت پس از آخرین جلسه تمرینی، موش‌ها بی‌هوش گشتند، تشریح شدند و نمونه‌های معده و سرم آن‌ها جمع‌آوری گردید. علاوه‌براین میزان گرلین، انسولین سرم و گرلین معد آن‌ها به‌وسیل کیت الایزا اندازه‌گیری گشت و با روش‌های آماری آنووا و کروسکال والیس تجزیه‌‌و‌تحلیل گردید (۰.۰۵>P). نتایج نشان می‌دهد که گرلین سرم در گروه تمرین مقاومتی در‌مقایسه با گروه‌های کنترل (P=0.002)، مکمل (P=0.001) و مقاومتی+ مکمل (P=0.017) به‌طور معناداری کاهش یافته است. مصرف فولات نیز موجب افزایش معنادار در گروه مقاومتی+ مکمل در‌مقایسه با گروه کنترل (P=0.014) و تمرین مقاومتی (P=0.017) شده است. در غلظت انسولین سرم گروه‌های چهارگانه نیز تفاوت معناداری مشاهده نمی‌شود (P=0.673). بر‌اساس یافته‌ها‌، مصرف فولات در طول تمرینات مقاومتی، گرلین معده را افزایش داده و یا حداقل از کاهش آن در سرم جلوگیری می‌نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.