مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز :
تعداد صفحات :۳۳
هدف از تحقیق حاضر بررسی مقاله اثر تعاملی تمرین هوازی و مصرف عصاره آبی کلاله زعفران بر میزان مالون دی آلدئید و سیستم آنتی اکسیدانی قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز موشهای صحرایی نر جوان پس از یک جلسه فعالیت حاد واماندهساز بود. ۶۴ سر موش۳ ماهه (وزن۲۶±212) در چهار زیر گروه (هر زیرگروه ۱۶ سر) [ ۱-=CW مصرف آب مقطر ؛۲- CSW= مصرف عصاره آبی زعفران ؛۳-= ETW مصرف آب مقطر +تمرین ؛۴-= ETSW مصرف عصاره آبی زعفران +تمرین] دستهبندی شدند. موشهای زیرگروه تمرین در ۵ روز متوالی هفته، ۵ جلس ۶۰ دقیقهای با سرعت ۲۵ متر در دقیقه در شیب ۱۰ درصد روی نوارگردان دویدند. در پایان دوره آزمایش، نیمی از هر زیرگروه بدون وامانده شدن و نیمه دیگر بلافاصله پس از وامانده شدن قربانی شدند و مقادیر سوپراکسیداز دیسموتاز، کاتالاز، گلوتاتیون پروکسیداز، غلظت پروتئین و مالون دی آلدئید قلب و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز به صورت دستی اندازهگیری شد. داده های حاصل از آنالیز واریانس دو راهه و تک راهه با اندازهگیری های مکرر نشان داد که در نتیجه وامانده سازی سطوح مالون دی آلدئید بافت های قلب (زیر گروه ۱،۳) و ناحیه پیشحرکتی کورتکس مغز (زیر گروه ۳،۲،۱) بطور معناداری افزایش نشان داد. با وجود این، اثر تعاملی تمرین هوازی و عصاره زعفران (زیر گروه ۳) از افزایش سطوح پراکسیداسیون لیپیدی جلوگیری کرد. نتایج تحقیق حاضرنشان داد اثر تعاملی تمرین هوازی و عصاره زعفران آسیب های اکسایشی ناشی از فعالیت های واماندهساز را در قلب و ناحیه پیشحرکتی مغز کاهش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.