مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خار‌مریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خار‌مریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خار‌مریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خار‌مریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خار‌مریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافه‌وزن :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر تمرین مقاومتی و مصرف عصار خارمریم بر سطوح پلاسمایی لپتین و آدیپونکتین در مردان جوان دارای اضافه­وزن می­باشد. در این پژوهش نیمه­تجربی، ۳۶ مرد دارای اضافه­وزن (با شاخص توده بدنی ۱/۱۵±1/27 کیلوگرم بر مربع­متر و میانگین سنی ۱/۲±1/ 24 سال) به­شکل تصادفی به چهار گروه تمرین مقاومتی­، ­گروه عصار خار­مریم­، گروه تمرین مقاومتی + عصار خار­مریم ­و گروه دارونما تقسیم شدند. ­تمرین مقاومتی در این مطالعه شامل: حرکات پرس سینه­، درازو­نشست کرانچ­، پرس پا، باز­کردن تنه­، خم­کردن زانو­، کشش جانبی و پرس بالای سر بود که­ در قالب سه روز در هفته انجام شد. ­­مصرف روزان عصاره ۱۲۰ میلی‌گرمی گیاه خار­مریم نیز طی­ هشت هفته صورت گرفت. همچنین، ­سطوح گلوکز ناشتا، لپتین و آدیپونکتین خون، ­48 ساعت قبل از تمرین و نیز پس از دور تمرینی اندازه‌گیری گردید. علاوه‌براین، تجزیه‌‌وتحلیل آماری داده‌ها ­با استفاده از تحلیل واریانس و کوواریانس (آنکووا) و نیز آزمون بن فرونی توسط نرم‌افزار اس پی اس اس نسخ ۱۸ صورت پذیرفت. یافته‌ها نشان می‌دهد که پس از هشت هفته،­سطوح لپتین پلاسما در هر چهار گروه ­بدون تغییر می‌باشد. سطوح آدیپونکتین پلاسما در گروه عصار خار­مریم نیز تغییر معناداری را نشان نمی‌دهد. با­این‌وجود، در گروه‌های تمرین مقاومتی و تمرین مقاومتی با مصرف عصار خار مریم در­مقایسه با گروه کنترل، افزایش معناداری به‌چشم می‌خورد. براساس یافته­ها به این نتیجه می‌رسیم که هشت هفته­ تمرین مقاومتی­ و مصرف عصار خار­مریم، تأثیر معناداری بر سطوح لپتین پلاسمایی در مردان دارای اضافه‌وزن ندارد، اما تمرین مقاومتی­ با/ یا بدون مصرف عصار خار­مریم، سطوح ­آدیپونکتین را در این افراد ­افزایش می‌دهد. همچنین، به نظر می رسد که مصرف روزان ۱۲۰ میلی گرم گیاه خار مریم، تأثیر معناداری بر ­سطوح پلاسمایی این آدیپوکاین‌ها ندارد و این احتمال وجود دارد که مقدار دوز مصرفی این مکمل، در کسب این نتیجه تأثیر‌گذار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.