مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خارمریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافهوزن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خارمریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافهوزن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خارمریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافهوزن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خارمریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافهوزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالع? اثر یک دوره تمرین مقاومتی و مصرف عصار? گیاه خارمریم بر لپتین و آدیپونکتین پلاسما در مردان دارای اضافهوزن :
تعداد صفحات :۲۴
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر تمرین مقاومتی و مصرف عصار خارمریم بر سطوح پلاسمایی لپتین و آدیپونکتین در مردان جوان دارای اضافهوزن میباشد. در این پژوهش نیمهتجربی، ۳۶ مرد دارای اضافهوزن (با شاخص توده بدنی ۱/۱۵±1/27 کیلوگرم بر مربعمتر و میانگین سنی ۱/۲±1/ 24 سال) بهشکل تصادفی به چهار گروه تمرین مقاومتی، گروه عصار خارمریم، گروه تمرین مقاومتی + عصار خارمریم و گروه دارونما تقسیم شدند. تمرین مقاومتی در این مطالعه شامل: حرکات پرس سینه، درازونشست کرانچ، پرس پا، بازکردن تنه، خمکردن زانو، کشش جانبی و پرس بالای سر بود که در قالب سه روز در هفته انجام شد. مصرف روزان عصاره ۱۲۰ میلیگرمی گیاه خارمریم نیز طی هشت هفته صورت گرفت. همچنین، سطوح گلوکز ناشتا، لپتین و آدیپونکتین خون، 48 ساعت قبل از تمرین و نیز پس از دور تمرینی اندازهگیری گردید. علاوهبراین، تجزیهوتحلیل آماری دادهها با استفاده از تحلیل واریانس و کوواریانس (آنکووا) و نیز آزمون بن فرونی توسط نرمافزار اس پی اس اس نسخ ۱۸ صورت پذیرفت. یافتهها نشان میدهد که پس از هشت هفته،سطوح لپتین پلاسما در هر چهار گروه بدون تغییر میباشد. سطوح آدیپونکتین پلاسما در گروه عصار خارمریم نیز تغییر معناداری را نشان نمیدهد. بااینوجود، در گروههای تمرین مقاومتی و تمرین مقاومتی با مصرف عصار خار مریم درمقایسه با گروه کنترل، افزایش معناداری بهچشم میخورد. براساس یافتهها به این نتیجه میرسیم که هشت هفته تمرین مقاومتی و مصرف عصار خارمریم، تأثیر معناداری بر سطوح لپتین پلاسمایی در مردان دارای اضافهوزن ندارد، اما تمرین مقاومتی با/ یا بدون مصرف عصار خارمریم، سطوح آدیپونکتین را در این افراد افزایش میدهد. همچنین، به نظر می رسد که مصرف روزان ۱۲۰ میلی گرم گیاه خار مریم، تأثیر معناداری بر سطوح پلاسمایی این آدیپوکاینها ندارد و این احتمال وجود دارد که مقدار دوز مصرفی این مکمل، در کسب این نتیجه تأثیرگذار باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.