مقاله تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس :

تعداد صفحات :۲۷

هدف از پژوهش حاضر، بررسی تأثیر هفت هفته تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی بر عملکرد حرکتی و نارسایی‏های شناختی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس بود. بدین‌منظور، ۱۸ نفر از زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (با مقیاس وضعیت ناتوانی گسترده‌‌ ۰ تا ۵/۴ و میانگین سنی‌ ۶۲/۸‌±‌۶۶/۳۶‌سال) براساس شرایط ورود به پژوهش به‌طور هدفمند انتخاب شده و به‌صورت تصادفی در دو گروه کنترل و تجربی جای گرفتند (گروه کنترل ۱۰ نفر و گروه تجربی هشت نفر). جهت ارزیابی عملکرد حرکتی از آزمون ۲۵ فوت راه‎رفتن و آزمون برخاستن و حرکت‌کردن زماندار استفاده شد و به‌منظور بررسی نارسایی‏ های شناختی از پرسش‌نامه نارسایی‏ های شناختی بهر ه گرفته شد. درادامه، گروه تجربی به‌مدت هفت هفته و به‌صورت سه جلسه در هفته تمرینات را انجام داد. این تمرینات شامل: تمرینات ثبات مرکزی روی توپ سوییسی و زمین و تمرینات تعادلی بود. شایان‌ذکر است که طی این مدت گروه کنترل هیچ برنامه ورزشی را انجام نداد. جهت تحلیل نتایج از تحلیل کواریانس استفاده گردید. نتایج نشان می‌دهد که عملکرد حرکتی گروه تجربی در‌مقایسه با گروه کنترل پس از هفت هفته بهبود یافته است (P=0.002 برای آزمون ۲۵ فوت راه‏رفتن و P=0.001 برای آزمون برخاستن و حرکت‌کردن زماندار)؛ اما ‌نمره کلی نارسایی ‏های شناختی (P=0.001)، نمره خرده‏ مقیاس حواس‌پرتی (P=0.001)، مشکلات حافظه (P=0.001) و مشکلات سهوی گروه تجربی کاهش داشته است (P=0.001)؛ بنابراین، می توان تمرینات ثبات مرکزی و تعادلی را برای بهبود عملکرد حرکتی و کاهش نارسایی‏ های شناختی از قبیل حواس‌پرتی، مشکلات حافظه و مشکلات سهوی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس به‌کار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.