مقاله تنوع فنوتیپی جدایههایMacrophomina phaseolina و ارتباط آن با بیماریزایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تنوع فنوتیپی جدایههایMacrophomina phaseolina و ارتباط آن با بیماریزایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تنوع فنوتیپی جدایههایMacrophomina phaseolina و ارتباط آن با بیماریزایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع فنوتیپی جدایههایMacrophomina phaseolina و ارتباط آن با بیماریزایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تنوع فنوتیپی جدایههایMacrophomina phaseolina و ارتباط آن با بیماریزایی :
تعداد صفحات :۱۳
شصت جدایه Macrophomina phaseolina عامل پوسیدگی زغالی از مناطق مختلف ایران جدا شده از گیاهان طالبی، خربزه، سویا، خیار، رزماری و کنجد مورد استفاده قرار گرفت. خصوصیات فنوتیپی آنها روی PDA در دمای ۳۵ درجه سلسیوس مقایسه شد. ظاهر پرگنه، رشد، میزان تولید سختینه و همچنین ارتباط بین رشد در دمای ۳۵ درجه سلسیوس و اندازه سختینه تعیین گردید و در مطالعات گلخانهای سختینه فنوتیپهای مختلف تولید و با خاک مخلوط گردید و با استفاده از گیاهچههای سویا و طالبی بیماریزایی جدایهها تعیین شد. میزان کلونیزاسیون ریشهها پس از هشت هفته با کشت قطعات ریشه روی PDA محاسبه گردید. تمام تیمارها در یک طرح بلوکهای تصادفی در گلخانه با دمای ۲۸-۳۵ درجه سلسیوس انجام گردید و با استفاده ازنرم افزار SPSS آنالیز صورت گرفت. جدایهها در چهار گروه شامل پنبهای با سختینه زیاد، پنبهای با سختینه کم، تقریباً و کاملاً تخت تقسیم گردید.جدایههای پنبهای با سختینه کم قادر به کلونیزه کردن ریشههای سویا و طالبی نبودند ولی اختلاف معنیداری بین سایر فنوتیپها در کلونیزه کردن گیاهان فوق دیده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.