مقاله اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
در طی ماه های اسفند و فروردین تعداد ۲۸۰۷ راس گوسفند نژاد بلوچی در قالب ۷ گله در شهرستان ابرکوه استان یزد از نظر وقوع عارضه نفخ مورد بررسی قرار گرفتند . گوسفندان ابتدا از یونجه دست
کاشت و سپس از پس چر مزارع غلات در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تغذیه می شدند . در این مطالعه زمان چرا از مزرعه یونجه ( صبح و بعد از ظهر ) به عنوان عامل موثر بر وقوع نفخ درنظر گرفته
شد. نتایج نشان داد که شاخص تعداد نفخ مشاهده شده نسبت به کل گله تحت تأثیر زمان چرای یونجه قرار گرفت و تعداد نفخ مشاهده شده در بعدازظهر در مقایسه با صبح به طور معنی داری افزایش داشت (۰/۰۵>P) همچنین شاخص تعداد تلفات ناشی از نفخ نسبت به کل گله تحت تأثیر زمان چرا قرار گفت و تلفات آن معنی دار بود (۰/۰۵>P) بررسی تلفات ناشی از نفخ به کل نفخ مشاهده شده در طی دو زمان صبح و بعد از ظهر نشان داد که تعداد تلفات در بعد از ظهر نسبت ب ه صبح دارای افزایش معنی داری است (۰/۰۵>P) .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.