مقاله تعیین برخی ویژگی‌های زیستی و رفتاری زنجرک Hishimonus phycitis، ناقل بیماری جاروک لیموترش با هدف مدیریت بیماری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین برخی ویژگی‌های زیستی و رفتاری زنجرک Hishimonus phycitis، ناقل بیماری جاروک لیموترش با هدف مدیریت بیماری دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی ویژگی‌های زیستی و رفتاری زنجرک Hishimonus phycitis، ناقل بیماری جاروک لیموترش با هدف مدیریت بیماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی ویژگی‌های زیستی و رفتاری زنجرک Hishimonus phycitis، ناقل بیماری جاروک لیموترش با هدف مدیریت بیماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی ویژگی‌های زیستی و رفتاری زنجرک Hishimonus phycitis، ناقل بیماری جاروک لیموترش با هدف مدیریت بیماری :

تعداد صفحات :۳۳

تعیین ناقل و ویژگی­های انتقال یکی از فاکتورهای کلیدی در مطالعه اپیدمیولوژی و کنترل بیماری­های فیتوپلاسمایی از جمله بیماری فیتوپلاسمایی جاروک لیموترش می­باشد. تحقیق حاضر با هدف شناسایی ناقل/ناقلین بیماری جاروک لیموترش و بررسی برخی ویژگی­های ناقل این بیماری طی سال­های ۹۰-۱۳۸۵ در استان­های هرمزگان و فارس انجام شد. بررسی­های به عمل آمده در مورد حشرات مکنده جمع آوری شده در باغ­های آلوده هشتبندی، میناب و رودان (استان هرمزگان) با استفاده از آزمون پی­سی­آر و RFLP نشان داد که فیتوپلاسمای مزبور تنها در بدن زنجرک Hishimonus phycitis و پسیل آسیایی مرکبات (Diaphorina citri) وجود دارد ولی تنها زنجرکH. Phycitis که پیشتر به عنوان ناقل معرفی شده قادر به انتقال فیتوپلاسما می­باشد. زنجرک H. Phycitis در شرایط طبیعی فقط از روی لیموترش و بکرایی جمع آوری شد در صورتی­که در شرایط گلخانه، این زنجرک زیر سرپوش پلاستیکی روی کنار و گونه­های مختلف مرکبات تکثیرشد. زنجرک ناقل روی گیاهان علفی شامل بادنجان، هندوانه، هویج ویونجه که در هند به عنوان میزبان این زنجرک گزارش شده­اند، تکثیر نشد. جمعیت زنجرک ناقل در ماه­های بسیار گرم (خرداد تا آبان) روی درختان لیموترش بسیار پایین بود ولی با خنک شدن هوا، جمعیت آن به تدریج افزایش یافت به طوری­که در اواخر زمستان و بهار به بیشترین تعداد رسید. جمعیت حشره ناقل روی درختان آلوده لیموترش با اختلاف بسیار معنی­داری بیشتر از جمعیت آن روی درختان سالم بود که می­تواند نشان دهنده اثرگذاری جاروک­ها در جلب و تکثیر حشره ناقل و امکان کنترل حشره ناقل و متعاقب آن بیماری جاروک از طریق حذف جاروک­ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.