مقاله وقوع گونه‌های زهرابه‌دار Aspergillus در انجیرهای خشک استان فارس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وقوع گونه‌های زهرابه‌دار Aspergillus در انجیرهای خشک استان فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وقوع گونه‌های زهرابه‌دار Aspergillus در انجیرهای خشک استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وقوع گونه‌های زهرابه‌دار Aspergillus در انجیرهای خشک استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وقوع گونه‌های زهرابه‌دار Aspergillus در انجیرهای خشک استان فارس :

تعداد صفحات :۱۲

در طی سال‌های ۱۳۸۴-۱۳۸۷ نمونه‌هائی از خاک، برگ و میوه انجیر از انجیرکارهای استهبان در استان فارس و انجیرهای خشک از فروشگاه‌های شهرستان شیراز جمع‌آوری گردید. نود و چهار جدایه گونه‌های Aspergillus از نمونه‌های مذکور جداسازی شدند. براساس خصوصیات کشت، دمای رشد و مشخصات ریخت‌شناختی گونه‌های Aspergillus با درصد جداسازی به شرح زیر تشخیص داده شدند: (۱۳/۳) A. alliaceus (44/7) A. carbonarius(1/35) A. flavus، (۳۸/۶) A.fumigatus، (۲۵/۴) A. japonicus( 6/39) A. niger var niger ( 13/2) A. ochraceusو (۱۳/۲) A. terreus. گونه‌های A. japonicus و A. ochraceus به ترتیب برای ایران و استان فارس فلور قارچی جدید هستند. تنوع ژنتیکی جمعیت A.flavus از بستره‌های مختلف با استفاده از جهش یافته‌های نیت و تولید زهرابه آنها تعیین گردد. هفت گروه‌های سازگاری رویشی (VCGs) در بین جهش یافته‌های نیت تشخیص داده شدند. قدرت تولید زهرابه به آفلاتوکسین در جدایه‌های A.flavus با استفاده از محیط کشت عصاره مخمر، ساکاروز آگار حاوی ۲/۰ درصد methylated-β-clodextrin در شیشه ارزیابی گردید. بین گروه‌های VCG و تولید زهرابه قارچی در جدایه‌ها رابطه وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.