مقاله تعیین تاثیر پتاسیم و مقدار آب آبیاری به روش قطره ای در کمیت و کیفیت میوه انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین تاثیر پتاسیم و مقدار آب آبیاری به روش قطره ای در کمیت و کیفیت میوه انگور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین تاثیر پتاسیم و مقدار آب آبیاری به روش قطره ای در کمیت و کیفیت میوه انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تاثیر پتاسیم و مقدار آب آبیاری به روش قطره ای در کمیت و کیفیت میوه انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین تاثیر پتاسیم و مقدار آب آبیاری به روش قطره ای در کمیت و کیفیت میوه انگور :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
عوامل متعددی در کمی عملکرد هکتاری انگور نقش داشته که یکی از مهمترین آنها تغذیه متعادل بوده و نقش عناصر غذایی مخصوصاً در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور و خوش خوراکی آن بسیار با اهمیت می باشد. با توجه به محدودیت منابع آب و لزوم توسعه سیستم های نوین آبیاری ( تحت فشار ) و نیز تعیین تاثیر تغییر روش آبیاری از سطحی به قطره ای بر روی درختچه های بارور این بررسی بصورت طرح آزمایشی کرتهای یکبار خرد شد (spilt plot ) در تاکستان مرکز تحقیقات کشاورزی شاهرود طی دو سال انجام پذیرفت . نتایج بدست آمده نشان داد که اثر تیمار مقدار آب آبیاری بر عملکرد میوه در سطح ۱% و بر صفات کیفی میوه نظیر مواد جامد محلول در آب در سطح ۵%معنی دار می باشند. کود پتاسیم و همچنین اثر متقابل ( آبیاری × پتاسیم ) بر صفات کمی و کیفی میوه معنی دار نشده انددر شرایط تحقیق و با تغییر روش آبیاری از کرتی به قطره ای مناسب ترین توصیه مصرف ۶۲۳۰ متر مکعب آب در هکتار به همراه کاربرد ۵۰ کیلو گرم پتاسیم (K2O) در هکتار می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.