مقاله استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این آزمایش تعداد ۶۴ رأس گوسفند نر عربی ۵-۴ ماهه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تیمار و ۴ بلوک (هر بلوک ۴ رأس گوسفند) به مدت ۹۰ روز پروار گردیدند . در این آزمایش بخش علوفه ای جیره در گروههای مختلف آزمایشی یکسان بوده و در بخش کنسانتره ای جیره در گروههای آزمایشی به نسبت های ۳۰،۱۵،۰ و ۴۵ درصد از غلاف کهور استفاده گردید . هر ۱۵ روز یکبار توزین بره ها انجام گردید . پس از پایان دوره پرواربندی وزن بره ها تعیین و سپس کشتار و تجزیه لاشه انجام گردید . در نتایج به دست آمده پروتئین خام، الیاف خام غلاف کهور به ترتیب ۱۳/۰۷ ،۲۲/۴۷ ، درصد بود. براساس مقایسه میانگین بعمل آمده از وزن اولیه، وزن نهائی، افزایش وزن دوره، میانگین ماده خشک مصرفی دوره و راندمان غذائی گروه شاهد و گروههای آزمایشی دیگر هیچگونه اختلاف معنی داری مشاهده نگردید (۰/۰۵>P) در نتایج به دست آمده افزایش وزن بره ها در طی دوره پروار در گروههای آزمایشی به ترتیب ۱۵/۹۹،۱۶/۲۹ ، ۱۶/۱۵ و ۱۶/۸۶ کیلوگرم و ضریب تبدیل غذایی به ترتیب ۶/۲۵ ،۶/۵۶ ، ۶/۷۳ و ۶/۳۱ به دست آمد . همچنین در مقایسه میانگین بعمل آمده وزن زنده موقع کشتار، وزن لاشه گرم و سرد، راندمان لاشه، درصد گوشت لاشه، درصد چربی و درصد استخوان لاشه بین تیمار شاهد و سایر گروههای آزمایشی تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (۰/۰۵>P) نتایج به دست آمده از و زن لاشه گرم بره ها در گروههای آزمایشی به ترتیب ۱۹/۶۸ ، ۱۹/۴۱ ، ۱۸/۷۹ و ۱۸/۸۸ کیلوگرم و لاشه سرد به ترتیب ۱۹/۰۵ ، ۱۹/۰۸ ، ۱۸/۲۵ و ۱۸/۴۳ کیلوگرم و نیز راندمان لاشه به ترتیب ۴۸/۹۸ ، ۴۶/۶۰ ، ۴۶/۷۹ و ۴۶/۴۵ درصد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.