مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این آزمایش برگ و طوقه چغندرقند براساس ۱۱ ترکیب مختلف :کاه(برای رسیدن ماده خشک ماده سیلویی به ۳۵ یا ۴۰ درصد ) ، ملاس (۰ ، ۵ و ۱۰ درصد ) ، اوره (۰ و ۲درصد) سیلو گردید. در مرحله اول آزمایش،برخی خصوصیات ظاهری و شیمیایی ، در گروهای شماره ۱ تا ۱۲ ( برگ و طوقه خشک شده )، بررسی و مقایسه شد . افزودن ملاس به مواد سیلوئی باعث کاهش معنی دار pH شده و افزودن اوره به مواد سیلوئی باعث افزایش معنی دار در pH و ازت آمونیاکی گردید . در مرحله دوم آزمایش ، از ۴۲ را س بره نر بلوچی (۱/۲ ± ۲۴/۷ کیلوگرم) ، به منظور تعیین مصرف اختیاری وقابلیت پروار برای ۶ گروه آزمایشی : ۸ ، ۷ ، ۵ ، ۲ ، ۱و جیره پایه (شاهد )، انجام شد .در چهار هفته اول علی رغم مصرف با لای سیلاژ در گروههای ۱ و ۲ (۷۳۸/۴ و ۷۷۸/۹گرم ماده خشک در روز) ، اضافه وزن قابل توجهی مشاهده نشد، ولی دامها از سلامت کامل برخوردار بودند . آزمایشات در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شده و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.