مقاله معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری ۹۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری ۹۰ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری ۹۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری ۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری ۹۰ :
تعداد صفحات :۲۲
انتخاب و معرفی ژنوتیپهای مطلوب از میان تودههای بومی به عنوان یکی از روشهای اصلاحی درختان میوه در دنیا متداول میباشد. ایران به عنوان یکی از مراکز مهم تنوع زردآلو است و از سال ۱۳۵۰ کلکسیون بسیار غنی از ژنوتیپهای بومی و خارجی در ایستگاه تحقیقات باغبانی سهند احداث شد. از سال ۱۳۷۲ رقم نصیری ۹۰ به همراه چهار ژنوتیپ برتر در قالب طرح پژوهشی۱۰ ساله در سه منطقه استان آذربایجان شرقی بررسی شدند. در ارزیابیهای این رقم علاوه بر ثبت کلیه خصوصیات رویشی و زایشی چندین ساله برخی آزمایشهای مهم نظیر نیاز سرمایی و حرارتی، میزان خود ناسازگاری و رقم گرده دهنده، قابلیت تولید برگه و قیسی، اثر دانه گرده در کیفیت و زمان رسیدن میوه، بهترین زمان برداشت و نوع بستهبندی تعیین شد. نتایج نشان داد رقم نصیری ۹۰ با عمکرد بالای ۱۰ تن در هکتار، میوه درشت، گوشت ضخیم و درصد قند بالا بسیار مناسب برای تهیه برگه و قیسی است. این رقم نیاز سرمایی ۸۲۵ واحد سرمایی یوتا و ۳۳۵۰ واحد حرارتی (درجه ساعت رشد) داشت و به جهت خود ناسازگار بودن و وجود اثر متازنیا، بهتر است از ارقام آیباتان و مراغهی ۹۰ به عنوان گردهدهنده استفاده شود. همچنین بهترین زمان برداشت رقم نصیری ۹۰، ۸۱ روز پس از مرحله تمام گل معادل ۲۷۷۵۰ درجه ساعت واحد حرارتی بود. خصوصیات رویشی و کیفیت میوه آن در سالهای مختلف و در مناطق مختلف از پایداری مطلوبی برخوردار بود درحالیکه باردهی و عملکرد سالیانه بسته به منطقه متفاوت بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.