مقاله تغییرات کیفیت میوه سیب رقم گالا در مرحله رسیدگی و مدت انبارمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات کیفیت میوه سیب رقم گالا در مرحله رسیدگی و مدت انبارمانی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات کیفیت میوه سیب رقم گالا در مرحله رسیدگی و مدت انبارمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کیفیت میوه سیب رقم گالا در مرحله رسیدگی و مدت انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات کیفیت میوه سیب رقم گالا در مرحله رسیدگی و مدت انبارمانی :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق اثر زمان برداشت در روند تغییرات خصوصیات کیفی و چشایی سیب رقم گالا در طی سه سال و در قالب آزمایش اسپلیت پلات با پایه بلوکهای کامل تصادفی بررسی گردید. کرتهای اصلی شامل زمان نمونهبرداری میوه در سردخانه در پنج سطح و کرتهای فرعی شامل زمان برداشت در سه سطح بود. در زمان گلدهی شش درخت انتخاب و تاریخ گلدهی آنها ثبت گردید. برداشت میوهها به فاصله یک هفته و بر اساس شاخص نشاسته (با استفاده از مقیاس نشاسته ۵-۱) انجام شد. نمونهها پس از برداشت به آزمایشگاه منتقل گردید و از نظر درصد کل مواد جامد محلول، اسید قابل تیتر، کاهش وزن، سفتی بافت میوه و نیز طعم و قابلیت پذیرش مورد ارزیابی قرار گرفتند. میوهها در سردخانه در دمایC1 0 و رطوبت نسبی ۵ ۸۵ درصد به مدت پنج ماه نگهداری شدند. نتایج بررسیها نشان داد میوههایی که حدود ۱۱۰ روز بعد از مرحله تمام گل با شاخص نشاسته ۵/۲-۲ برداشت شده بودند، از بهترین کیفیت برخوردار بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.