مقاله استویا و تجارت آن در ایران و جهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استویا و تجارت آن در ایران و جهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استویا و تجارت آن در ایران و جهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استویا و تجارت آن در ایران و جهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استویا و تجارت آن در ایران و جهان :
تعداد صفحات :۲۱
استویا (Stevia rebaudiana Bertoni)، گیاهی چند ساله و بومی آمریکای جنوبی است که در سالهای اخیر به علت تولید گلیکوزیدهای شیرین که فاقد کالری هستند، اهمیت زیادی یافته است. استویا برای افرادی که با محدودیت مصرف کربوهیدرات مواجه هستند، مانند افراد دیابتی، افراد چاق و بیماران قلبی مناسب است.گلیکوزیدهای استویا حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ برابر شیرینتر از ساکارز میباشند و عصاره استویا علاوه بر داشتن استیویول گلیکوزید، خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد قارچی نیز دارد. برگهای گیاه استویا حاوی لیدان، دیترپنها، تریترپنها، استیگماسترول، تاننها، روغنهای فرار، پروتئین، فیبر، کربوهیدارت، فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، روتین (فلاونوئید)، روی، ویتامین C و ویتامین A، اسید فولیک و تمام اسیدآمینههای ضروری، به استثنای تریپتوفان میباشد. توان تحمل درجه حرارتهای بالا تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد، از ویژگیهای شیرینکنندههای استویاست و آنها را برای استفاده در غذاهای پخته شده مناسب میسازد. بنظر می رسد گیاه استویا پتانسیل بالایی به عنوان یک محصول کشاورزی جدید دارد زیرا تقاضای مصرفکنندگان برای این نوع شیرین کنندههای طبیعی بدون کالری به شدت رو به افزایش است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.