مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و پارامترهای خونی مرغهای تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و پارامترهای خونی مرغهای تخمگذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و پارامترهای خونی مرغهای تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و پارامترهای خونی مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و پارامترهای خونی مرغهای تخمگذار :
تعداد صفحات :۱۷
این تحقیق به منظور تعیین اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و فراسنجههای بیوشیمیایی و سطح سلولهای ایمنی خون مرغهای تخمگذار انجام گرفت. این آزمایش با تعداد ۱۹۲ قطعه مرغ تخمگذار سویه های لاین W36 از سن ۳۲ تا ۴۳ هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار (هر تکرار دارای ۱۲ قطعه مرغ) اجرا گردید. جیرههای آزمایشی عبارت بودند از: ۱) تیمار شاهد بدون استفاده از ملاس چغندر قند، ۲) جیره حاوی ۴ درصد ملاس چغندر قند، ۳) جیره حاوی ۶ درصد ملاس چغندر قند، و ۴) جیره حاوی ۸ درصد ملاس چغندر قند. نتایج به دست آمده از این آزمایش نشان دادند که استفاده از ملاس چغندر قند در جیرههای غذایی مرغهای تخمگذار دارای اثرات معنیدار بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سطح سلولهای ایمنی خون مرغها میباشد (۰۵/۰>P). بیشترین مقادیر وزن تخممرغ، وزن توده تخممرغ، بالاترین درصد تولید تخممرغ، بهترین ضریب تبدیل غذایی و کمترین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخممرغ تولیدی با استفاده از ۶ درصد ملاس چغندر قند در جیره مرغها مشاهده گردید. استفاده از ۸ درصد ملاس چغندر قند باعث کاهش معنیدار عملکرد مرغها شد. استفاده از ملاس چغندر قند به مقدار ۴ درصد موجب افزایش درصد پوسته و نیز واحد هاو شد. کمترین مقدار کلسترول خون مرغها با استفاده از ۴ درصد ملاس چغندر قند به دست آمد. نتیجهگیری نهایی اینکه استفاده از ملاس چغندر قند در مقایسه با شاهد، اثرات سودمندی در مرغهای تخمگذار دارد. به طوری که مرغها بهترین عملکرد و سلولهای خون را با ۶ درصد ملاس و بهترین صفات کیفی تخممرغ و کمترین سطح کلسترول خون را با ۴ درصد ملاس چغندر قند در جیره داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.