مقاله تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی :

تعداد صفحات :۲۱

هدف از این مطالعه تاثیر افزودن خرمای ضایعاتی بر ترکیب شیمیایی و کیفیت سیلاژ یونجه و قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای گوسفند بود. از ۴ راس گوسفند نر نژاد کرمانی با میانگین سن ۲ سال و وزن ۲±47 کیلوگرم در قالب طرح مربع لاتین در ۴ دوره ۲۱ روزه استفاده شد. برای تهیه سیلاژ، یونجه با درصد‌های ۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد خرمای ضایعاتی مخلوط و به مدت ۴۵ روز در بشکه هایی با گنجایش ۴۰ لیتر سیلوگردید. از سیلاژها به میزان ۳۰ درصد در جیره‌های آزمایشی: ۱) جیره شاهد (سیلاژ یونجه بدون خرمای ضایعاتی) ۲) جیره دارای سیلاژ یونجه با ۵ درصد خرمای ضایعاتی، ۳) جیره دارای سیلاژ یونجه با ۱۰ درصد خرمای ضایعاتی و ۴) جیره دارای سیلاژ یونجه با ۱۵ درصد خرمای ضایعاتی استفاده شد. افزودن خرمای ضایعاتی به یونجه هنگام سیلو کردن سبب افزایش ماده خشک و انرژی، کاهش الیاف نامحلول در شوینده خنثی و خاکستر شد (۰۵/۰>P) و تاثیر معنی‌داری بر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و الیاف نا محلول در شوینده خنثی جیره‌های آزمایشی داشت. بالاترین قابلیت هضم ماده خشک مربوط به جیره-ی شاهد و کم‌ترین مقدار مربوط به جیره‌ دارای سیلاژ یونجه با ۵ درصد خرمای ضایعاتی بود. همچنین با سیلاژ یونجه با ۱۵ درصد خرمای ضایعاتی، نیتروژن آمونیاکی تولید شده در شکمبه گوسفندان به طور معنی داری کاهش یافت (۰۵/۰>P). در مجموع استفاده از خرمای ضایعاتی سبب بهبود کیفیت سیلاژ یونجه گردید و به دلیل کاهش تولید آمونیاک شکمبه و دفع آن به محیط زیست اثر مثبت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.