مقاله تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ‏دوره پایانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ‏دوره پایانی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ‏دوره پایانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ‏دوره پایانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ‏دوره پایانی :

تعداد صفحات :۲۱

این آزمایش به منظور تعیین سطح احتیاجات اسیدآمینه لوسین کل ‏ برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی ‏سویه راس ۳۰۸ انجام گرفت. تعیین احتیاجات اسیدآمینه لوسین براساس شاخص‌های عملکردی جوجه‌ ‏خروس‌های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با۲۵۰ قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس ‏‏308 از سن ۲۴ تا ۳۹ ‏ روزگی در ۵ تیمار و ۵ تکرار (در هر تکرار ۱۰ پرنده) انجام گردید. جیره غذایی ‏پایه حاوی ذرت، گندم و کنجاله سویا برای مقادیر کافی تمام مواد مغذی به جز اسید‌آمینه لوسین بر اساس ‏کتابچه راهنمای مدیریتی راس ۳۰۸ تنظیم شد. سطوح افزایشی اسیدآمینه لوسین به جیره غذایی پایه جهت ‏ایجاد ۵ سطح اسیدآمینه لوسین در دامنه ۱۶/۱ الی ۳۶/۱ درصد تامین گردید. افزایش وزن بدن، مصرف ‏خوراک، ضریب تبدیل غذایی و راندمان غذایی در طی دوره آزمایشی اندازه گیری شدند. نتایج این تحقیق ‏نشان داد که مدل خطوط شکسته خطی برای برآورد احتیاجات لوسین جوجه‌های گوشتی سویه راس ۳۰۸ ‏بخوبی روی داده‌های افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی برازش داده شد و میزان لوسین ‏مورد نیاز برای این سه صفت به ترتیب ۲۱۷/۱، ۲۱۸/۱ و ۲۱۳/۱ درصد جیره غذایی برآورد گردید. میانگین ‏مقادیر شاخص خونی اسید اوریک بطور معنی‌داری تحت تاثیر افزودن اسیدآمینه لوسین قرار گرفت ‏‏(01/0>p). نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که میزان احتیاجات اسیدآمینه لوسین برای حداکثر عملکرد ‏جوجه‌های گوشتی بین ۲۱۳/۱ الی۲۱۸/۱ متغییر می‌باشد و در این بازه، مقدار اسید اوریک خون در حداقل ‏قرار دارد.‏

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.