مقاله تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار :
تعداد صفحات :۲۱
بهمنظور بررسی اثر استفاده از عصاره گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار لگهورن سویه تجاری های-لاین (W36)، آزمایشی با ۱۲۰ قطعه مرغ تخمگذار، در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار، پنج تکرار و شش قطعه مرغ در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل شاهد (جیره پایه ذرت-سویا) و سطوح ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ درصد عصاره خرفه به همراه جیره پایه بودند. نتایج نشان داد که صفات عملکردی مرغان تخمگذار تحتتأثیر سطوح مختلف عصاره خرفه قرار نگرفت. از بین خصوصیات کیفی تخممرغ، صفات واحد هاو، ضخامت پوسته و درصدزرده تحتتأثیر تیمارها قرار نگرفتند، اما استحکام پوسته، درصد پوسته و رنگزرده تخممرغ بهطور معنیداری با افزایش سطح عصاره در جیره بهبود یافتند (۰۵/۰>P). استحکام پوسته در سطح ۳/۰ درصد بیشترین مقدار بود (۰۲/۲ کیلوگرم/سانتی مترمربع). پاسخ آنتیبادی اولیه علیه سوسپانسیون گلبول-های قرمز گوسفندی تحتتأثیر تیمارهای مختلف آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P)، اما پاسخ آنتیبادی ثانویه در سطخ ۱/۰ درصد در مقایسه با گروه شاهد افزایش معنیدار (۳۱ درصد) نشان داد (۰۵/۰>P). در این آزمایش، وزن تخمدان، تعداد فولیکول زرد بزرگ و وزن بزرگترین فولیکول بهطور معنیداری با مصرف سطوح مختلف عصاره خرفه افزایش یافتند (۰۵/۰>P). با توجه به نتایج بهدست آمده در این آزمایش، به نظر میرسد استفاده از عصاره خرفه در سطح ۱/۰ درصد در تغذیه مرغان تخمگذار میتواند سبب بهبود پاسخ ایمنی ثانویه و برخی خصوصیات کیفی تخممرغ شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.