مقاله اثرات دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد :
تعداد صفحات :۲۱
آزمایشی برای مطالعه تاثیر دانهی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد با ۱۹۲ قطعه بلدرچین تخمگذار در سن هشت هفتهای در یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار به مدت دو ماه انجام شد. گروههای آزمایشی شامل سطوح صفر، ۱، ۲ و ۳ درصد دانهی خرفه بودند. هر روز تخمهای حاصله از هر تیمار جمعآوری، شمارش و محاسبه شده و در پایان آزمایش به طور تصادفی چهار عدد تخم نزدیک به میانگین هر واحد آزمایشی جهت بررسی کیفیت تخم (درصد زرده، سفیده، پوسته، ضخامت پوسته، شاخص کیفیت داخلی تخم و رنگ زرده) انتخاب شدند. همچنین در پایان آزمایش، از هر واحد آزمایشی دو قطعه بلدرچین برای ارزیابی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون انتخاب شدند. نتایج نشان دادند، تغذیه بلدرچینها با دانهی خرفه در مقایسه با گروه شاهد باعث افزایش تولید تخم شد (۰۵/0p<) و این افزایش در مقدار دو درصد دانهی خرفه بیشتر از سایر گروههای آزمایشی بود. اثر تغذیه با دانهی خرفه تأثیر معنیداری بر خوراک مصرفی نداشت اما ضریب تبدیل غذایی را بهبود بخشید(۰۵/0p<). همچنین، تغذیهی دانهی خرفه به طور معنیداری صفات کیفی تخم بلدرچین (ارتفاع سفیده و شاخص کیفیت داخلی تخم) را تغییر داد (۰۵/0p<). به علاوه، تغذیه دانهی خرفه کل فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون (گلوکز، تریگلیسرید، کلسترول، آلبومین، پروتئین کل، HDL، اسید اوریک و پرواکسیداسیون چربی) را تحت تأثیر قرار داد (۰۵/0p<). نتایج این مطالعه نشان دادند که تغذیه تا ۳ درصد از دانهی خرفه در جیره، تأثیر معنیداری بر تولید، عملکرد، صفات کیفی و برخی از فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون بلدرچینهای ژاپنی مولد دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.