مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجههای گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت (AMEn) از ۱۶ رقم گندم ایران قبل و بعد از فرآوری در دو آزمایش استفاده شد. در آزمایش اول تعداد ۳۳۰ قطعه جوجه گوشتی مخلوط دو جنس (سن ۱۰-۷ روزگی) و در آزمایش دوم تعداد ۱۹۸ قطعه (سن ۲۴-۲۱ روزگی) مورد استفاده قرار گرفت. اندازهگیری AMEn به روش جمع آوری فضولات و با استفاده از نشانگر در دو سن ۱۰ و ۲۴ روزگی انجام شد. بر اساس نتایج بهدست آمده، میانگین نسبت بهبود قبل و بعد تخمیر ترکیبات شیمیایی ۱۶ رقم گندم شامل ماده خشک، پروتئین خام، الیاف خام، الیاف نامحلول در شوینده اسیدی، الیاف نامحلول در شوینده خنثی، نشاسته، کربوهیدرات های غیر نشاسته ای کل، محلول، نامحلول، چربی خام، خاکستر، ترکیب غیر فیبری و عصاره عاری از ازت به ترتیب ۴۸/۲+، ۶۱/۰+، ۷۹/۰+، ۰۹/۰+، ۱۰/۵-، ۹۷/۱۲-، ۵۰/۲-، ۳۸/۰-، ۱۲/۲-، ۴۱/۰-، ۷۹/۰+، ۱۱/۴+ و ۷۳/۰+ درصد به دست آمد. میانگین AMEn ارقام گندمهای تخمیر نشده در دو سن ۱۰ و ۲۴ روزگی بر حسب as fed به ترتیب برابر ۲۵۶۰ و ۲۹۴۴ کیلوکالری در کیلوگرم و برای ارقام گندمهای تخمیر شده به ترتیب برابر ۲۷۷۰ و ۳۱۴۱ کیلوکالری در کیلوگرم به دست آمد. نتایج آنالیز نشان داد که بین تیمارهای آزمایشی از لحاظ AMEn چه قبل از تخمیر و چه بعد از تخمیر و همچنین بین AMEn در سن ۱۰ و ۲۴ روزگی اختلاف معنی دار وجود دارد (۰۱/۰ > P) و در اثر فرآوری و همچنین افزایش سن جوجهها، میزان AMEn افزایش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.