مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) :

تعداد صفحات :۱۳

تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر عصاره جلبک پادینا (Padina astraulis) بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب بدن ماهی کفال خاکستری به‌مدت ۶۲ روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد ۳۶۰ قطعه لارو کفال ماهی با میانگین وزنی ۰۲ /۰±82/0 گرم در یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار آزمایشی و ۳ تکرار (با تعداد ۳۰ قطعه در هر تکرار) که شامل تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده از عصاره جلبک) و در تیمار‌های آزمایشی ۲، ۳، ۴ میزان استفاده از عصاره جلبک به ترتیب گرم در ۵، ۱۰، ۱۵ کیلوگرم در غذا بود مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی ۱۱/۰±22/4 گرم، بیشترین میزان رشد روزانه ۵۱/۰±77/1 درصد، کمترین ضریب تبدیل غذا ۰۵/۰±95/0، بالاترین میزان غذای دریافتی ۱۲/۰±81/2 درصد، بالاترین راندمان مصرف پروتئین ۷۸/۰±91/2، بالاترین راندمان مصرف چربی۵۴/۰±66/3 بیشترین میزان پروتئین لاشه ۹۸/۰±51/23 درصد، بیشترین میزان چربی لاشه ۰۸/۰±95/18 درصد و بیشترین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع چند زنجیره‌ای (PUFA) شامل اسید لینولئیک ۰۴/۰±51/6 درصد، اسید لینولنیک (۰۹/۰±81/4 درصد) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (۱۰/۰±21/5 درصد) در تیمار حاوی گرم در ۱۵ کیلوگرم عصاره جلبک مشاهده شد. که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنی‌دار بود (۰۵/۰>P). در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن گرم در ۱۵ کیلوگرم عصاره جلبک پادینا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری به منظور بهبود شاخص‌های رشد، تغذیه، کیفیت لاشه و افزایش اسید‌های چرب چند زنجیره‌ای در این ماهی پیشنهاد می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.