مقاله تاثیر مقایسهای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مقایسهای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مقایسهای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقایسهای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مقایسهای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال :
تعداد صفحات :۲۱
با توجه به اهمیت مصرف ماهی در برنامه غذایی و مسئله فسادپذیری سریع آن، نیاز به استفاده از روشهای بستهبندی نوین رو به افزایش است. استفاده از پوششها و فیلمهای خوراکی زیست-کافت از روشهایی میباشد که طی سالیان اخیر مورد توجه فراوان قرار گرفته است. قابلیت تشکیل لفاف و خواص حفاظتی کیتوزان موجب شده که به عنوان پوششها و لفاف های ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی مورد استفاده قرار بگیرند.در این بررسی، تاثیر لفاف و پوشش تهیه شده از محلول کیتوزان بر ماندگاری فیله شهری معمولی نگهداری شده در یخچال به مدت ۱۲ روز مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که بار باکتریایی کل و سرمادوست با دو روش لفافپیچی (به ترتیب cfu/g 7 log10 37/11 و cfu/g 7 log10 66/6 ) و پوششدهی (به ترتیب cfu/g 7 log10 72/8 و cfu/g 7 log10 67/6) نسبت به نمونه شاهد(به ترتیب cfu/g 7 log10 24/13 و cfu/g 7 log10 70/8 ) بطور معنیدار در روز ۱۲ کاهش یافتند (۰۵/۰ >p). میزان شاخصهای تیوباربیتوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد در نمونههای پوششدهی شده و نمونههای دارای لفاف در انتهای دوره ۱۲ روزه نگهداری بطور معنیدار کمتر از نمونههای شاهد شد.TVBN، pH و TMA نیز در این دوره اختلاف معنیدار بین نمونههای تیمار شده با شاهد مشاهده شد (۰۵/۰ >p). ارزیابی حسی نشان داد که فیلههای لفاف پیچ و پوشش دار در یخچال در مقایسه با شاهد ماندگاری (۳روز) بیشتر داشت. بطور کلی،اعمال کیتوزان به عنوان پوشش و فیلم خوراکی منجر به افزایش عمر ماندگاری فیله ماهی شهری معمولی در شرایط یخچال شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.