مقاله تهیه کشت سلولی اولیه ماهی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تهیه کشت سلولی اولیه ماهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه کشت سلولی اولیه ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه کشت سلولی اولیه ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه کشت سلولی اولیه ماهی :

تعداد صفحات :۱۶

ویروس‌ها از عوامل ایجادکننده خسارات هنگفت در پرورش آبزیان می‌باشند. انواع کشت‌‌های سلولی از جمله کشت‌های اولیه، روش‌های مناسبی برای تشخیص و جداسازی ویروس‌ها می‌باشند. از آنجاکه دسترسی به تیره‌های سلولی به ویژه در خصوص ماهیان براحتی سایر گونه‌ها نمی‌باشد و نیز برای تمام ماهیان هنوز تیره سلولی ایجاد نگردیده است، لذا در این تحقیق اقدام به تهیه و استاندارد نمودن کشت سلولی اولیه ماهی گردید. نمونه‌هایی از اندام‌های داخلی ماهی قرمز (Carassius auratus) شامل کلیه، کبد، عضلات و تخمدان و نیز از اندام‌های خارجی شامل باله‌ها، بافت همبند قسمت پوزه و آبشش‌ها، تهیه و بر طبق دستورالعمل‌های استاندارد آماده گردیدند. جهت تهیه کشت‌سلولی اولیه ماهی از روش‌های هضم آنزیمی کوتاه‌مدت، طولانی‌مدت، روش نشا‌کاری بافت‌های ریز‌شده و روش معمولی استفاده گردید. از محیط کشت EMEM غنی‌شده با سرم جنین‌گاو در درجه‌حرارت ۲۵ درجه سانتی‌گراد استفاده گردید. سلول‌های بدست آمده از روش‌های مختلف، رشد مناسبی داشته و به سطح پوششی کامل رسیدند و از آن‌ها چندین پاساژ متوالی تهیه گردید. بهترین نتیجه، از اندام‌های تخمدان و عضلات و روش هضم آنزیمی طولانی‌مدت با آنزیم تریپسین بدست آمد. با بکارگیری نتایج این تحقیق می‌توان در مواقع لزوم نسبت به تهیه کشت سلولی اولیه جهت جدا‌سازی ویروس‌ها و تشخیص بیماری‌های ویروسی ماهیان در کشور اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.