مقاله جداسازی و شناسایی مایکوباکتریوم بویس از نمونه‌های کشتارگاهی گاوهای توبرکولین مثبت استان اصفهان با استفاده از کشت میکروبی و تعیین هویت بیوشیمیائی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و شناسایی مایکوباکتریوم بویس از نمونه‌های کشتارگاهی گاوهای توبرکولین مثبت استان اصفهان با استفاده از کشت میکروبی و تعیین هویت بیوشیمیائی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی مایکوباکتریوم بویس از نمونه‌های کشتارگاهی گاوهای توبرکولین مثبت استان اصفهان با استفاده از کشت میکروبی و تعیین هویت بیوشیمیائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی مایکوباکتریوم بویس از نمونه‌های کشتارگاهی گاوهای توبرکولین مثبت استان اصفهان با استفاده از کشت میکروبی و تعیین هویت بیوشیمیائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی مایکوباکتریوم بویس از نمونه‌های کشتارگاهی گاوهای توبرکولین مثبت استان اصفهان با استفاده از کشت میکروبی و تعیین هویت بیوشیمیائی :

تعداد صفحات :۱۰

علیرغم اجرای طولانی برنامه مبارزه با سل گاوی در ایران، این بیماری همچنان به عنوان یک مشکل بزرگ باقی مانده است و سبب ایجاد ضررهای اقتصادی گسترده می‌شود. در این مطالعه جداسازی مایکوباکتریوم بوویس، عامل ایجادکننده سل گاوی، از گاوهای رآکتور(توبرکولین مثبت) کشتارشده در استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است. در فاصله زمانی ۱۳۸۵تا ۱۳۸۸ عقده‌های لنفاوی مزانتریک و مدیاستینال همراه با نمونه‌های پاتولوژیک (در صورت وجود) از۱۴۳راس گاو بر روی محیط کشت اختصاصی لونشتاین- جانسون گلیسیرین دار و لونشتاین- پیرووات دار کشت داده شد. تعداد ۲۸ جدایه دارای ویژگی‌های رشد مایکوباکتریوم‌ها نظیر برخورداری از خاصیت اسید فست بودن در میکروسکوپی، توسط یک الگوریتم استاندارد بیوشیمیایی متشکل از آزمایش‌های رشد ترجیهی بر روی محیط کشت بیرووات دار،کاتالاز، تولید نیاسین، احیاء نیترات، رشد در محیط حاوی تیوفن کربوکسیلیک هیدرازید اسید (TCH) و تولید کورد فاکتور، مورد بررسی قرار گرفتند. در نتیجه تمام ۲۸ جدایه به عنوان مایکوباکتریوم بوویس شناسایی شدند. این جدایه‌ها از ۸ واحد گاوداری در نواحی مختلف استان اصفهان جمع‌آوری شده بودند که از میان آنها ۱۵ جدایه مربوط به یک گله در بهارستان و دو گله دیگر هر یک با ۴ جدایه بودند. ۵ جدایه باقیمانده از ۵ گاوداری در مناطق دولت آباد، نجف آباد، تیران، گلشهر و قلعه شور اصفهان جداسازی شدند. جداسازی م.بوویس به عنوان تنها پاتوژن مایکوباکتریایی عامل بیماری در گاوان رآکتور اصفهان نشانه تاییدکننده دیگری است دایر بر اینکه دیگر اعضاء کمپلکس م.توبرکولوزیس نقشی در اپیدمیولوژی سل گاوی در این استان ندارند، همچنان که این مشاهده در مورد دیگر استان‌های ایران نیز موضوعیت دارد. در سه مورد از ۸ گاوداری مورد بررسی در این بررسی ۴ جدایه م. بوویس و یا بیش از آن از هر گله جمع‌آوری گردید که این امر نشانه وقوع همه‌گیری بیماری در این گله‌ها می‌باشد. پاسخ به این سؤال که آیا یک سویه واحد یا چندین سویه در بروز اپیدمی در این گله‌ها دخالت داشته اند نیازمند انجام بررسی‌های دقیق مولکولار اپیدمیولوژی خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.