مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی سالمونلا تیفی‌موریوم جدا شده از طیور


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی سالمونلا تیفی‌موریوم جدا شده از طیور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی سالمونلا تیفی‌موریوم جدا شده از طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی سالمونلا تیفی‌موریوم جدا شده از طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی سالمونلا تیفی‌موریوم جدا شده از طیور :

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره آبی، عصاره اتانولی و اسانس گلپر بر روی باکتری سالمونلا تیفی‌موریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور بود. عصاره و اسانس گیاه گلپر به ترتیب با استفاده از دستگاه خلاء از مرکز (روتاری) و کلونجر بدست آمد. تعداد ۱۲ سویه S. typhimurium از طیور بومی در شهرستان زابل جداسازی شد. حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی عصاره آبی، اتانولی و اسانس گیاه گلپر، با تهیه‌ی غلظت‌های مختلف از آنها به روش رقت‌سازی در چاهک و بررسی اثر غلظت‌های مختلف بر روی رشد باکتری‌ها، تعیین شد. حساسیت سویه‌ها به آنتی‌بیوتیک‌ها با روش استاندارد دیسک دیفیوژن کربی- بائر مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از مطالعه حاضر نشان داد که از بین اسانس، عصاره آبی و عصاره اتانولی گلپر، اسانس بیشترین اثر مهارکنندگی را برروی S. typhimurium دارد و همچنین بیشتر سویه‌های S. typhimurium در تمام رقت‌های اسانس گیاهی آن از بین رفته‌اند، در حالی که عصاره آبی کمترین اثر مهارکنندگی را داشته است. بیشترین غلظت مهارکننده اسانس گلپر در رقت ppm 5 بود و عصاره اتانولی در رقت ppm 25 و عصاره آبی در غلظت‌های ۵۰ و ppm 100 مهارکننده بیشتر سویه‌ها بودند. بیشترین غلظت کشندگی نیز برای اسانس، عصاره اتانولی و آبی به ترتیب برابر با ۲۰، ۲۰۰ و ppm 200 بود. نتایج این مطالعه بیانگر اثرات ضدمیکروبی مناسب اسانس و عصاره اتانلی گلپر بود و می‌توان از آنها به‌عنوان جایگزین آنتی‌بیوتیک‌های متداول، برای درمان عفونت‌های ناشی از این باکتری استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.