مقاله اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیمهای گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچهماهی صبیتی (Sparidentex hasta)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیمهای گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچهماهی صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیمهای گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچهماهی صبیتی (Sparidentex hasta) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیمهای گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچهماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر آنزیمهای گوارشی، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچهماهی صبیتی (Sparidentex hasta) :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این مطالعه، تعیین اثرات سطوح مختلف لاکتوفرین جیره بر روی فعالیت آنزیمهای گوارشی، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و فلور باکتریایی روده بچه ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) با میانگین وزنی ۳/۰ ± 64/7 گرم بود. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۳ تکرار در تانکهای فایبرگلاس ۳۰۰ لیتری انجام شد. ماهیان با جیرههای حاوی ۰، ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به مدت ۴۲ روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش نمونههای لاشه و روده جمعآوری شد. نتایج حاصل نشان داد که لاکتوفرین جیره فعالیت آنزیمهای گوارشی شامل پروتئاز، آمیلاز و لیپاز ماهی صبیتی را تغییر نداد (۰۵/۰ < p). در این آزمایش رابطه همبستگی ضعیف، مثبت و غیر معنیداری بین لاکتوفرین جیره و فعالیت آنزیم پروتئاز، آمیلاز و لیپاز مشاهده شد (۰۵/۰ < p). نتایج این مطالعه نشان داد که سطوح مختلف لاکتوفرین تاثیری بر روی ترکیب بیوشیمیایی بدن شامل پروتئین، خاکستر و رطوبت و فلور باکتریایی روده ندارد (۰۵/۰ < p) ، اما میزان چربی لاشه در ماهیان تغذیه شده با ۴۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا به صورت معنیداری بالاتر از گروه شاهد بود (۰۵/۰ > p). به طور کلی، این مطالعه نشان داد که فعالیت آنزیمهای گوارشی به وسیله لاکتوفرین جیره تحت تاثیر قرار نمیگیرد. علاوه بر این، می توان نتیجهگیری کرد که تغذیه ماهی صبیتی با جیره حاوی ۴۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم لاکتوفرین در هر کیلوگرم غذا برای یک دوره ۶ هفته ای ترکیب بیوشیمیایی بدن و فلور باکتریایی روده را بهبود نمیبخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.