مقاله فراوانی عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس) در کندوهای زنبور عسل استان مازندران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فراوانی عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس) در کندوهای زنبور عسل استان مازندران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس) در کندوهای زنبور عسل استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس) در کندوهای زنبور عسل استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس) در کندوهای زنبور عسل استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۳

عوامل بیماری‌زای فرصت طلب قارچی (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس) در زنبوران عسل، سبب زیان‌های اقتصادی و بهداشتی قابل توجهی می‌گردند. این مقاله به بررسی فراوانی این عوامل در کندوهای زنبور عسل استان مازندران می‌پردازد. برای این منظور، در سال ۱۳۸۰، درسطح استان، پنج منطقه (شهرستان‌های: نوشهر، نور، آمل، ساری و بهشهر) انتخاب گردید. نمونه‌گیری در سه فصل بهار، تابستان و پائیز انجام شد. در هر فصل از هر منطقه، ۱۰ زنبورستان و ازهر زنبورستان، ۴ کندو و از هر کندو نمونه‌های (زنبور، لارو، گرده و عسل) به صورت تصادفی انتخاب شده‌اند. درمجموع این تحقیق از ۴۶۸ کندو در طی سه فصل نمونه‌گیری به عمل آمده است. در آزمایشگاه، کشت میکروبی برروی نمونه‌ها انجام شد. نتایج نشان می‌دهد که ۵/۳۶% از کل نمونه‌های مورد آزمایش آلوده به قارچ‌های بیماری‌زا (آسکوسفرا آپیس، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس) بوده‌اند، برحسب نوع نمونه (زنبور، لارو، گرده و عسل) میزان آلودگی به ترتیب ۴۰/۳۷% ، ۳۰/۳۳%، ۱۰/۳۷% و ۷۰/۳۶% می‌باشد که به لحاظ آماری معنی‌دار نمی‌باشد. همچنین بر حسب نوع قارچ‌های بیماری‌زا، میزان آلودگی نمونه‌ها به قارچ آسکوسفرا آپیس، ۴۳/۰% ، قارچ‌های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس فومیگاتوس ، ۰۷/۳۶% تعیین گردیده است، که تفاوت به لحاظ آماری معنی‌دار می‌باشد. بنابر این در این تحقیق، در کندو‌های زنبور عسل استان مازندران ، آلودگی به قارچ آسکوسفرا آپیس بسیار اندک بوده، درصورتی‌که آلودگی به قارچ‌های آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس فراوان می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.