مقاله مطالعه‌ی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم سفیدبالکNeomaskellia andropogonis در مزارع نیشکر جنوب خوزستان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه‌ی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم سفیدبالکNeomaskellia andropogonis در مزارع نیشکر جنوب خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه‌ی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم سفیدبالکNeomaskellia andropogonis در مزارع نیشکر جنوب خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه‌ی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم سفیدبالکNeomaskellia andropogonis در مزارع نیشکر جنوب خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه‌ی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم سفیدبالکNeomaskellia andropogonis در مزارع نیشکر جنوب خوزستان :

تعداد صفحات :۱۰

یکی از آفاتی که در سال‌های اخیر در مزارع نیشکر در خوزستان طغیان کرده است سفید­بالک نیشکر، Neomaskellia andropogonis است. فعالیت عمده‌ی آفت معمولاً از اوایل مرداد آغاز و تا اوایل آذرماه ادامه دارد. در این مطالعه نسبت به جمع‌آوری و شناسایی دشمنان طبیعی و میزان پارازیتیسم آفت اقدام شد. برای این منظور در زمان فعالیت آفت به‌طور مستقیم و با کمک آسپیراتور پارازیتوییدهای فعال روی سفیدبالک نیشکر از مزرعه جمع­آوری شدند و هم‌چنین شفیره­های پارازیته سفیدبالک نیشکر از مزرعه به­طور هفتگی جمع­آوری شد و در آزمایشگاه تا زمان ظهور پارازیتوییدهای بالغ، در انکوباتور (دمای ۲۷درجه‌ی سلسیوس) نگه‌داری شدند و سپس بالغین آن‌ها جمع­آوری شد و درصد پارازیتیسم محاسبه گردید. در طول دو سال مطالعه دو گونه‌ی زنبور به نام­های Encarsia inaron (Walker) (Hym., Aphelinidae) و Eretmocerus sp. (Hym., Aphelinidae) و یک نوع سن شکارگر در کلونی­های سفیدبالک نیشکر در کشت و صنعت امیرکبیر یافت شد و به­نظر می­رسد که مورچه­ها از تخم آفت تغذیه می­کنند. نتایج بررسی وضعیت پارازیتیسم در سال ۱۳۸۵ نشان داد که میزان پارازیتیسم در مهرماه بالغ بر ۳۰ درصد است و به­تدریج افزایش می­یابد به­طوری­که در اوایل آذر به ۸۵ درصد می­رسد. بنابراین براساس این نتایج توانایی پارازیتوییدهای مراحل پورگی این حشره در منطقه برای کنترل آفت به­خوبی نشان داده می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.