مقاله بررسی بازدارندگی باکتریهای اندوفیت یونجه علیه باکتری بیمارگر Clavibacter michiganensis subsp. insidiosus عامل پژمردگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی بازدارندگی باکتریهای اندوفیت یونجه علیه باکتری بیمارگر Clavibacter michiganensis subsp. insidiosus عامل پژمردگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی بازدارندگی باکتریهای اندوفیت یونجه علیه باکتری بیمارگر Clavibacter michiganensis subsp. insidiosus عامل پژمردگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بازدارندگی باکتریهای اندوفیت یونجه علیه باکتری بیمارگر Clavibacter michiganensis subsp. insidiosus عامل پژمردگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی بازدارندگی باکتریهای اندوفیت یونجه علیه باکتری بیمارگر Clavibacter michiganensis subsp. insidiosus عامل پژمردگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه :
تعداد صفحات :۲۲
باکتریهای اندوفیت گروه مهمی از باکتریها هستند که از طریق تولید فیتوهورمونها، تولید عوامل ضد قارچ و ضد باکتری، تولید سیدروفور، رقابت غذایی و القای مقاومت سیستمیک میزبان، باعث مهارزیستی عوامل بیماریزای گیاهی میشوند. هدف از این پژوهش دستیابی به جدایههای اندوفیت با اثر آنتاگونیستی علیه عامل پژمردگی یونجهClavibacter michiganensis subsp. insidiosus در شرایط آزمایشگاهی و گلخانه بود. بهمنظور انجام این پژوهش طی نمونهبرداریهای انجام شده، جدایههای باکتریایی از مزارع یونجه در استان همدان جداسازی شدند. سپس در شرایط آزمایشگاه، تأثیر آنتاگونیستی جدایهها علیه باکتری عامل پژمردگی یونجه بررسی شد. در شرایط آزمایشگاهی به روش کشت سه نقطهای در محیط کشت Nutrient Agarو تشکیل هال بازدارنده در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. دادههای حاصل با استفاده از نرم افزار SASو مقایس میانگین با آزمون چند دامنهای دانکن آنالیز شد. بر اساس بررسیهای آزمایشگاهی، هشت جدایه که دارای میانگین قطر هال بازدارنده شش میلیمتر بودند، برای بررسیهای گلخانهای انتخاب شدند. در شرایط گلخانه ارزیابی اثر جدایههای باکتریایی در کنترل توسعه بیماری از طریق اندازهگیری فاکتورهای رشدی یونجه بررسی شد. نتایج نشان داد که جدایههای ۸ و ۵۶ توان کنترل بالایی داشتند؛ بهگونهای که این جدایهها در سطح احتمال ۱% موجب افزایش فاکتورهای رشدی گیاه شدند. ژن کدکننده ۱۶s rRNAجدایههای نماینده تکثیر و تعیین توالی شدند. نتایج نشان داد که جدایههایی که بیشترین درصد بازدارندگی را در شرایط آزمایشگاه و گلخانه داشتند، مربوط به جنسهای Bacillus subtilis، Pseudomonas sp.، Escherichia coli، Sphingomonas paucimobilis و Paenibacillus glycanilyticus بودند. باکتریهای اندوفیت Bacillus subtilis و Sphingomonas paucimobilis دارای عملکرد مناسب علیه باکتری بیمارگر بودند. بهگونهای که در اکثر ویژگیهای رشدی گیاه از جمله وزن تر، وزن خشک و ارتفاع بوته بیشترین تأثیر را داشتند. این تأثیر میتواند ناشی از تولید طیف وسیعی از آنتیبیوتیکها و القای مقاومت سیستمیک جدایهها در مهار زیستی بیماری پژمردگی باکتریایی در شرایط آزمایشگاهی و گلخانه و افزایش فاکتورهای رشدی گیاه باشد؛ نتایج حاصل میتواند نویدی در مدیریت و مهار زیستی بیماریهای خاکزاد باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.