مقاله بررسی کیفیت کشمش در بستهبندیهای مختلف۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت کشمش در بستهبندیهای مختلف۱ دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت کشمش در بستهبندیهای مختلف۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت کشمش در بستهبندیهای مختلف۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت کشمش در بستهبندیهای مختلف۱ :
تعداد صفحات :۲۹
همراه با نیاز روزافزون به صادرات مواد غیر نفتی و تولید چشمگیر انگور در ایران و امکان تهیه فرآوردههای مختلف آن از جمله کشمش، بررسی روشهای بهینه تولید، خشک کردن، و بستهبندی کشمش گام موثری در زمینه صادرات خشکبار است. بدین منظور، کشمش آفتابی از منطقه تاکستان قزوین تهیه و ۲۰۰ گرم از آن در فیلم OPP با ضخامت ۰۴/۰ میلیمتر (۴۰ میکرون)، پلی اتیلن در دو ضخامت ۰۴/۰ و ۰۷/۰ میلیمتر بستهبندی شد. علاوه بر این، نیمی از محصول بستهبندی شده در کارتن سه لا قهوهای با ابعاد ۵/۷×12×9 سانتیمتر مربع قرار گرفت. نمونهها به مدت یک سال در شرایط مختلف از نظر رطوبت و حرارت نگهداری شدند. در این مدت زمان صفات کمی و کیفی بافت، رنگ، رطوبت، و بریکس کشمش اندازهگیری و شمارش کلی میکروبی و وجود کپک و مخمر بررسی شد. نتایج جداول تجزیه واریانس نشان داد که با ضریب اطمینان ۹۵ درصد و استفاده از آزمون دانکن، فیلم OPP به دلیل داشتن کمترین تغییر در رطوبت و بریکس بهترین نوع برای بستهبندی است و از نظر میکروبی نیز کمترین آلودگی را دارد. از نظر رنگ فیلم، پلی اتیلن با ضخامت ۰۴/۰ میلیمتر نسبت به بقیه برتری نشان داد. از نظر تعداد کل میکروارگانیسمها، کپک و مخمر، شرایط برای رشد آنها در رطوبت نسبی محیط (۶۵ درصد) بهتر از رطوبت نسبی ۷۵ درصد بود اما از نظر رنگ، بافت، رطوبت، و بریکس کشمش شرایط دوم ترجیح داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.