مقاله بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف۱


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف۱ دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت کشمش در بسته‌بندی‌های مختلف۱ :

تعداد صفحات :۲۹

همراه با نیاز روزافزون به صادرات مواد غیر نفتی و تولید چشمگیر انگور در ایران و امکان تهیه فرآورده­های مختلف آن از جمله کشمش، بررسی روش­های بهینه تولید، خشک کردن، و بسته­بندی کشمش گام موثری در زمینه صادرات خشکبار است. بدین منظور، کشمش آفتابی از منطقه تاکستان قزوین تهیه و ۲۰۰ گرم از آن در فیلم OPP با ضخامت ۰۴/۰ میلی­متر (۴۰ میکرون)، پلی اتیلن در دو ضخامت ۰۴/۰ و ۰۷/۰ میلی­متر بسته­بندی شد. علاوه بر این، نیمی از محصول بسته­بندی شده در کارتن سه لا قهوه­ای با ابعاد ۵/۷×12×9 سانتی­متر مربع قرار گرفت. نمونه­ها به مدت یک سال در شرایط مختلف از نظر رطوبت و حرارت نگهداری شدند. در این مدت زمان صفات کمی و کیفی بافت، رنگ، رطوبت، و بریکس کشمش اندازه­گیری و شمارش کلی میکروبی و وجود کپک و مخمر بررسی شد. نتایج جداول تجزیه واریانس نشان داد که با ضریب اطمینان ۹۵ درصد و استفاده از آزمون دانکن، فیلم OPP به دلیل داشتن کمترین تغییر در رطوبت و بریکس بهترین نوع برای بسته­بندی است و از نظر میکروبی نیز کمترین آلودگی را دارد. از نظر رنگ فیلم، پلی اتیلن با ضخامت ۰۴/۰ میلی­متر نسبت به بقیه برتری نشان داد. از نظر تعداد کل میکروارگانیسم­ها، کپک و مخمر، شرایط برای رشد آنها در رطوبت نسبی محیط (۶۵ درصد) بهتر از رطوبت نسبی ۷۵ درصد بود اما از نظر رنگ، بافت، رطوبت، و بریکس کشمش شرایط دوم ترجیح داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.