مقاله اثر شرایط مختلف پوستگیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شرایط مختلف پوستگیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شرایط مختلف پوستگیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شرایط مختلف پوستگیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شرایط مختلف پوستگیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ :
تعداد صفحات :۲۴
هدف از پوستگیری دانه کلزا کاهش مقدار فیبر، بهبود ارزش غذایی کنجاله، و بالا بردن راندمان استخراج و کیفیت روغن است. اتصال بین پوسته و مغز دانه بسیار قوی است، لذا قبل از پوستگیری دانهها باید مشروط شوند. بدین منظور دانه کلزا، تحت تأثیر دو تیمار مرطوب کردن شامل خیساندن در آب مقطر با دمای ۲۲ درجه سانتیگراد به مدت ۷۰ و ۱۰۰ دقیقه، بخار دادن با بخار اشباع و بخار تحت فشار هر کدام به مدت ۵ و ۱۰ دقیقه، و سپس تیمار خشک کردن در سه سطح، آفتابی، هوای گرم ۵۵، و ۶۵ درجه سانتیگراد قرار گرفتند. نتایج نشان داد روش خیساندن به مدت ۱۰۰ دقیقه و خشک کردن در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد بیشترین راندمان پوستگیری (۵/۸۶ درصد) را دارد، در حالی که استفاده از بخار اشباع به مدت ۵ دقیقه و خشک کردن آفتابی دارای کمترین راندمان پوستگیری است. مقایسه میانگینها نیز نشان داد که مقدار روغن در دو روش خیساندن به مدت ۷۰ و ۱۰۰ دقیقه و خشک کردن در دماهای ۵۵ و ۶۵ درجه سانتیگراد تفاوت معنیداری دیده نشد، اگرچه نسبت به سایر روشها بالاتر بود. شرایط مختلف پوستگیری نیز در تمامی موارد بر مقدار اسیدیته و عدد پراکسید، یا به عبارت دیگر کیفیت روغن استحصالی تأثیر معنیداری نداشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.