مقاله اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شرایط مختلف پوست‌گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا۱ :

تعداد صفحات :۲۴

هدف از پوست­گیری دانه کلزا کاهش مقدار فیبر، بهبود ارزش غذایی کنجاله، و بالا بردن راندمان استخراج و کیفیت روغن است. اتصال بین پوسته و مغز دانه بسیار قوی است، لذا قبل از پوست­گیری دانه­ها باید مشروط شوند. بدین منظور دانه کلزا، تحت تأثیر دو تیمار مرطوب کردن شامل خیساندن در آب مقطر با دمای ۲۲ درجه سانتی­گراد به مدت ۷۰ و ۱۰۰ دقیقه، بخار دادن با بخار اشباع و بخار تحت فشار هر کدام به مدت ۵ و ۱۰ دقیقه، و سپس تیمار خشک کردن در سه سطح، آفتابی، هوای گرم ۵۵، و ۶۵ درجه سانتی­گراد قرار گرفتند. نتایج نشان داد روش خیساندن به مدت ۱۰۰ دقیقه و خشک کردن در دمای ۶۵ درجه سانتی­گراد بیشترین راندمان پوست­گیری (۵/۸۶ درصد) را دارد، در حالی که استفاده از بخار اشباع به مدت ۵ دقیقه و خشک کردن آفتابی دارای کمترین راندمان پوست­گیری است. مقایسه میانگین‌ها نیز نشان داد که مقدار روغن در دو روش خیساندن به مدت ۷۰ و ۱۰۰ دقیقه و خشک کردن در دماهای ۵۵ و ۶۵ درجه سانتی­گراد تفاوت معنی‌داری دیده نشد، اگرچه نسبت به سایر روش‌ها بالاتر بود. شرایط مختلف پوست­گیری نیز در تمامی موارد بر مقدار اسیدیته و عدد پراکسید، یا به عبارت دیگر کیفیت روغن استحصالی تأثیر معنی‌داری نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.